Jenni Vartiainen tyrmää otsikot: Mun suuhun laitetaan sanoja!

24.08.2011 10:36 -

Jenni Vartiaisen viimeinen keikka nähdään perjantaina Kansallisteatterissa ja yhdessätoista Finnkinon elokuvateatterissa ympäri maan.

Jenni Vartiaisen Seili–albumi on myynyt jo yli 125 000 kappaletta. Tämä tarkoittaa kuusinkertaista platinaa. Vartiainen teki myös kotimaista musiikkihistoriaa kahmimalla helmikuussa seitsemän Emma-patsasta. Päätöskonsertin jälkeen on tauon aika.

- Tätä on paisuteltu ihan hirveesti. Kaikki artistit ja bändit tekee näin. Kun levy tulee, niin sit rundataan ja se rundiaika on varmaan maksimissaan puolitoista vuotta. Me ollaan tehty nyt 170 keikkaa. Nyt tulee vaan se hetki, että pitää saada lisää biisejä keikoille, Jenni sanoo. 

- Vaikka siihen menis viis vuotta, niin mä haluan tehdä taas tosi hyvän levyn, Jenni perustelee taukoaan.

Jenni myös kumoaa lehtiotsikot, joiden mukaan hänellä olisi takanaan rankka vuosi.

- Mä en oo puhunut ite koskaan mistään rankkuudesta tai ahdistuksesta. Mun suuhun laitetaan niin helposti sanoja, Jenni täräyttää.

- Mä oon tehny paljon töitä. Joka ikinen ihminen, joka tekee paljon töitä, saattaa olla joskus väsyny jos yöunet on jääny vähiin. Esiintyminen ja laulaminen on mulle niin virtaa antavaa, että en mä koe sitä millään tavalla niin että mut imettäis kuiviin siinä, Jenni jatkaa.

Mitä Jenni Vartiainen aikoo tehdä tulevalla tauollaan, ja mitä Janne Kataja lahjoitti Jennille tulevaisuuden ammattia varten?

Katso video Radio Novan Backstagelta! 

Kilpailut

Uusimmat