American Idol -voittaja ryöstettiin!

23.08.2011 22:00 -

Julkkisbloggaaja Perez Hilton paljasti sivuillaan American Idol -voittaja Kelly Clarksonin joutuneen ryöstön uhriksi.

Kyseessä on Kelly Clarksonin tietokone, jonka tiedostot joutuivat vääriin käsiin.

Kaikki alkoi kesällä, kun YouTube -palveluun vuoti Kelly Clarksonin kappaleita. Monet olivat ymmällään, koska kappaleet eivät yltäneet ollenkaan Kellyn yleiselle tasolle ja kuulostivat huonosti tuotetuilta.

Lopulta selvisi, että kyseisten kappaleiden ei olisi koskaan muutenkaan joutua julkisuuteen, sillä ne olivat varastettu laulajatähdeltä. Kappaleet ovat Kellyn demoja ja monet niistä olivat todella vanhoja kappaleit.

Varkaus sai luonnollisesti Kellyn vihaiseksi ja
nyt hän on puhunut varkaudesta omilla verkkosivuillaan.

- Oletko koskaan joutunut ryöstön uhriksi? Mina olen. Minut on ryöstetty fyysisesti pari kertaa, mutta tämä on paljon pahempaa. Nyt ulkona on kappaleita, jotka ovat tehty 8-10 vuotta sitten. Minua on pyydetty monesti kirjoittamaan muille artisteille. Ne ovat mahtavia kappaleita, mutta ne eivät ole sellaisia lauluja mitä itse normaalisti laulaisin. Nyt kappaleet ovat vuotaneet julkisuuteen ja ihmiset päivittelevät: Voi luoja, mihin suuntaan Kelly on menossa?, kaikkien aikojen ensimmäinen ja menestynein American Idol -voittaja kirjoittaa viestissään.

- Ihmiset varastivat minulta, ja kenelläkään ei ole tietoa, miltä minun seuraava albumi lopulta kuulostaa. Tämä aiheutti luonnollisesti suurta hämmennystä, Kelly kirjoitti ja paljasti, ettei yksikään vuotaneista kappaleista ollut lopullisia versioita hänen tulevan albuminsa kappaleista.

Jatkossa laulajatähti aikoo olla hyvin varovainen, mitä materiaalia hän laittaa koneelle.

Yli 23 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Kelly Clakson julkaisee uuden albuminsa loppuvuodesta.

(Radio Nova, Perez Hilton)

Kilpailut

Uusimmat