Duudsonit näyttivät kiusaajilleen!

13.08.2011 11:00 -

Rämäpäiset Duudsonit julkaisivat 9. elokuuta ensimmäisen kirjansa, Duudsoneiden Jekkukirjan. 

Opukseen on koottu yli viisikymmentä hulvatonta jekkua ja källiä kaikenikäisille.

Vaikka Duudsonit ovatkin Suomen kovaäänisimpiä jekkuilun puolestapuhujia, miehet haluavat tehdä yhden asian selväksi: Kiusata ei saa. Jekkuilun ja kiusanteon välillä on Jarpin mukaan iso ero. Duudsoneilla onkin kokemusta kiusaamisesta monelta eri näkökantilta.

- Ihmiset yhdistää helposti että jekuttelu ja kiusaaminen on sama asia. Kuitenkin jekuttelussa parhaimmillaan kaikki  nauravat lopussa, ja saa jännittää milloin jekku osuu omalle kohdalle. Kiusaamisessa yritetään tahallisesti satuttaa toista fyysisesti tai henkisesti. 

Myös Duudsoneita on kiusattu. Mm. Jarppia on kiusattu punastumisesta ja Jarnoa suurten korvien takia.

-Nostan kyllä Jarnolle hattua. Sillon kun Jarnoa on ala-asteella kiusattu niin hän on jo silloon päättäny että hän näyttää että hän on parempi ku nää kiusaajat. Ja näin jälkeenpäin nää kiusaajat on tulleet esimerkiksi Provinssirockissa sanomaan että mun tenavat fanittaa teitä. On siinä Jarno saanu vähän hieroa partaansa että näinhän tässä nyt sitten kävi! Jarppi kertoo.

Duudsoneilta on luvassa myös uusi tv-ohjelma Duudsonit tuli taloon, jossa koko lauma rämpäitä pölähtää ihmisten kotiin ratkomaan heidän arkipäiväisiä ongelmiaan! Lopputulos nähdään Subilla tulevaisuudessa.

Kilpailut

Uusimmat