Suosikkiorkesterin rumpali kolarissa!

05.08.2011 12:01 -

Suosikkitanssiorkesteri Finlanders joutuu loppukesän käyttämään tuuraavaa rumpalia Jussi Lammelan jouduttua onnettomuuteen.

Auraviihteen sivujen mukaan Finlandersin laulava rumpali Jussi Lammela joutui keskiviikkona 3.8. liikenneonnettomuuteen, kun hän oli matkalla studiolle laulamaan tulevaan Finlandersin joulualbumiin lauluosuuksia. Hän oli liikkeellä skootterillaan ja joutui tekemään äkkijarrutuksen, jottei olisi törmännyt häntä lähestyneeseen autoilijaan. Äkkijarrutuksen takia skootteri lähti liukuun ja artisti kaatui kyljelleen. Jussi Lammela mursi lonkkansa ja hän on nyt Turussa sairaalahoidossa.

Yhtye on viettänyt perinteistä kesälomaa heinäkuun ajan. Loman jälkeen keikat alkoivat torstaina Asikkalasta. Yhtyeen rumpalin pestiin oli bookattu tuuraajaksi Juha Pellinen, joka jatkaa myös tulevilla keikoilla Jussin paluuseen asti. Lauluvoimaahan yhtyeestä löytyy, sillä kaikki Finlandersin jäsenet laulavat, eli tuttu Finlanders-musiikki ja meno jatkuu keikoilla ja niillä kuullaan kaikki tutut hitit.

Jussi Lammela on yksi yhtyeen perustajajäsenistä ja yhtye on viihdyttänyt Suomen kansaa jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan - Finlanders perustettiin vuonna 1984.

Finlanders on tunnettu myös taidokkaana konserttiyhtyeenä ja onkin kiertänyt vuosien saatossa monien kiertueiden muodossa suurissa konserttisaleissa. Loppuvuonna heidät nähdään jälleen Iloinen joulukonsertti -kiertueella.

(Radio Nova, Auraviihde)

Kilpailut

Uusimmat