Legendaarinen ysäribändi: -Suomalaisnaiset sytyttävät!

29.07.2011 15:00 -

Ruotsalaiskokoonpano Basic Element on julkaissut uuden Turn Me On kappaleen.                          

Uutuus on tuttuun tapaan solisti Peter Theleniuksen kynästä. Suomalaisyleisö sytyttää laulajan yhä uudelleen.
 
-  Suomen keikoilla on aina kaikkein hauskinta, hauskempaa kuin vaikkapa Ruotsissa. Suomestahan alkoi myös uusi tulemisemme 2007, johon liittyivät sitten Ruotsi, Benelux maat, Venäjä ja monta muuta paikkaa, laulaja muistelee vuoden 2007 To You -hittiään.
 
Nykyisin Peter ei vilkuile enää samalla lailla suomalaisnaisten perään kuin ennen, sillä mies avioitui ruotsalaisen Big Brother  -tähden, laulajan  ja povipommin, Linda Rosingin kanssa viime kesänä. Suomalaisnaiset ovat silti kokoonpanon mieleen ja uusi kappale sopiikin Suomessa esitettäväksi.

- Suomalaisnaiset sytyttävät kyllä ,kuten skandinaavit yleensä. Tosin nyt olen onnellisesti naimisissa, joten en vilkuile heitä sillä silmällä. Menneet menneinä, aikanaan suomalaiskaunottariin yhdistetty Peter muotoilee. Puoliso nähdään myös todennäköisesti kokoonpanon tulevalla videolla.

- Meillä on uusioperheessä kaikkiaan seitsemän henkeä, joista nuorimmainen, puolitoistavuotias poikamme on yhteinen. Kaikki omat lapseni ovat poikia. Mies tekee miehiä, Peter veistelee.
Hittipumppu valmistelee parhaillaan uutta levyä, joka tietää jatkoa Turn Me On -kappaleelle.

- Moni voi yllättyä, tulevat kappaleet ovat hyvinkin erilaisia kuin Turn Me On. Meille tärkeintä on aina tehdä musaa itsellemme ja sitten ihmetellään tykkäävätkö muut.

Peter Thelenius perusti Basic Element -kokoonpanon vuonna 1993. Nykyisin kokoonpanon muodostavat Peter ja Jonas Wesslander.  Yhtyeen hittejä ovat muun muassa The Promiseman, Move me, Touch, The Ride, The Fiddle, This must be a dream, Queen of love ja Leave it behind .

Kilpailut

Uusimmat