Kiinalaisessa pikkukaupungissa useita Applen feikkiliikkeitä - katso kuvat!

23.07.2011 09:00 -

Netissä leviävän linkin takaa löytyy Kiinassa asuvan nuoren naisen blogi, jossa on kuvia useista käsittämättömän upeista Applen liikkeistä - joilla ei ole mitään tekemistä oikean Applen kanssa.

27-vuotias amerikkalaisnainen asuu Kiinassa pienessä kaupungissa nimeltä Kunming. Hän työskentelee kansainvälisellä terveyslaitoksella ja pitää netissä Kiinan ihmeellisyyksistä kertovaa blogia nimeltä BirdAbroad.

Blogissaan Jessica kertoo törmänneensä yhtäkkiä keskellä pikkukaupunkia Applen liikkeeseen. Mikä on sikäli jännittävää, että Applella ei ole liikkeitä Kiinassa missään muualla kuin Sanghaissa ja Pekingissä.

Liikkeet ovat uskomattoman hienoja. Työntekijät käyttivät Applen logolla varustettuja t-paitoja ja oikeasti luulevat olevansa töissä Applella, kun totuus on, että joku on keksinyt erittäin nerokkaan liikeidean ja myy liikkeessään tavaraa, joka on ehkä aitoa - tai sitten ei.

Liikkeet tunnistaa kopioiksi ainoastaan ulkopuolella olevan logon vieressä olevasta tekstistä: "Apple Store" (eräässä tapauksessa myös Apple Stoer). Aidoissa Applen liikkeissä kun ei ole koskaan muuta kuin hehkuva logo kaupan oven yläpuolella, ei koskaan tekstiä.

Lue koko blogi ja katso kuvat!

(Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat