Simpsons -piirrossarjan tähti paljasti salaisuuden Michael Jacksonista!

28.06.2011 18:00 -

Michael Jackson vierali vuonna 1991 suositussa Simpsons-sarjassa sen kolmannella tuotantokaudella, jonka lauluosuuksista ollaan kiistelty tähän päivään saakka.

Koska Michaelilla oli tiukka sopimus samaan aikaan Sonyn kanssa, ei hän saanut ääninäyttelemisen ohella laulaa ollenkaan sarjassa.

Lisa Simpsonin äänenä tunnettu Yeardley Smith on nyt avannut salaisuutta haastattelussa, ja kertonut kuinka Michael saatiin laulamaan jaksossa.

-Michael ei saanut laulaa showssa, joten hän kirjaimellisesti poimi kaverin laulamaan kuin hän.

Ääneksi lauluihin valittiin yhdysvaltalainen muusikko Kipp Lennon, joka on antanut äänensä muihinkin sarjoihin, missä Michael Jackson vieraili, mutta ei saanut laulaa.

-Kuinka hermostuttavaa olisi laulaa, kuin Michael Jackson hänen itsensä edessä ja opissa, Yeardley Smith nauraa TMZ:n haastattelussa.

Jaksossa, missä Michael Jakson vierailee Simpsoneissa, on käyty kiivasta väittelyä vuosikaudet. Jaksossa Homer joutuu mielisairaalaan, ja tapaa miehen joka vakuuttaa olevansa Michael Jackson. Jakson lopussa mies laulaa Lisalle tämän syntymäpäivän kunniaksi laulun Happy Birthday Lisa.

Michael kirjoitti kappaleen Happy Birthday Lisa erityisesti jaksoa varten. Lisäksi jaksossa kuullaan Jacksonin kappaleet Ben ja Billie Jean, tosin ei hänen itsensä esittäminä.

Kuuntele kappale TÄSTÄ

(Radio Nova, TMZ)

Kilpailut

Uusimmat