Kuka on seuraava Mr Gay Finland - katso kuvat!

17.06.2011 16:30 -

Mr. Gay Finland valittiin ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2010.

Nyt järjestettävään toiseen kisaan saatiin liikkeelle aiempaa suurempi määrä hakijoita, joiden joukosta esiraati valitsi finalistit.

Ravintola DTM:ssä 30.6. järjestettävän finaalishow’n lavalle nousevat Jani Huhtala Raumalta, Toni Takala Akaasta, Petteri Sääskilahti ja Markus Rekinen Oulusta, Jaakko Lehtinen Turusta, Jari Kuisma ja Nico Siukola Tampereelta sekä Jussi Laitinen, Miika Oksman, Michael Sagulin ja Topias Salonen Helsingistä.

Tämän vuoden kisan teemana on kansainvälisyys, joka näkyy myös tuomaristossa. Vuoden 2011 Mr. Gay Finlandin valitsevat australialainen Mr. Gay Worldin johtaja Eric Butter, artisti ja homoikoni Kaija Koo, Elle Suomen päätoimittaja Mirva Saukkola, ruotsalaisen QX-homolehden ja -internetsivuston toimitusjohtaja Jon Voss ja Paparazzin Jari Leskinen.

Kilpailun päätuomarina toimii koreografi Osku Heiskanen ja juontajina nähdään Jani Toivola sekä Ullariikka Koskela. Illan aikana lavalle nousee luonnollisesti myös vuoden 2010 Mr Gay Finland Kenneth Liukkonen.

Mr. Gay Finlandiksi haetaan komeaa ja empaattista homomiestä, joka pystyy puhumaan homojen oikeuksien puolesta. Hän suhtautuu ihmisiin ennakkoluulottomasti ja pystyy toimimaan hyvän tahdon lähettiläänä ja edustamaan Suomea maailmalla. Kilpailu on osa Helsinki Pride –kaupunkifestivaalia ja myös sen tuotto lahjoitetaan tänä vuonna Helsinki Pridelle. Tuore Mr. Gay Finland 2011 seurueineen osallistuu lauantaina 2.7. järjestettävään Pride-kulkueeseen omalla rekallaan.

Tulevan vuoden haasteisiin kuuluu osallistuminen Kapkaupungissa järjestettävään Mr. Gay World -kilpailuun.

Kurkkaa Mr. Gay Finland 2011 ehdokkaat täältä

Katso video Mr. Gay Finland 2011 -finalistien valokuvauksesta

(Radio Nova, Mr. Gay Finland)

Kilpailut

Uusimmat