Viikonlopun ensi-ilta elokuvat

17.06.2011 14:00 -

Tänään ensi-iltansa saa muun muassa kesän kohutuin ja kehutuin komedia Klovni - kyllä nolottaa.

UNKNOWN Katso traileri

Tohtori Martin Harris herää sairaalasta auto-onnettomuuden jälkeen ja saa huomata, ettei hänen vaimonsa enää tunnista miestään. Koko hänen identiteettinsä on varastettu ja toinen mies elää Harrisin elämää. Onko kyseessä Harrisin oma harha autokolarin jäljiltä vai huippuluokan salajuoni? Ja jos kyseessä on salajuoni, miksi kukaan on halunnut viedä Harrisin identiteetin? Alkaa uskomattomia käänteitä sisältävä ajojahti pitkin Berliiniä.
K-13

HEARTBREAKER Katso traileri

Mikäli ystäväsi on naimassa väärän miehen, on aika palkata Heartbreaker! Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Ranskassa huippusuosioon noussut romanttinen komedia Heartbreaker on kuvaus sydämensärjennän kovan luokan osaajasta, jonka ammatti on onnettomien liittojen rikkominen. Toimeksiantoja tulee niin huolestuneilta ystävättäriltä kuin suivaantuneilta appiukoiltakin: kaikilta niiltä, jotka ovat varmoja että heille tärkeä ihminen on naimassa aivan vääränlaisen lurjuksen. Niin ammattilainen kuin Heartbreaker onkin, murtaa eräs toimeksianto kyynisen ammattilaisen panssarin… Elokuvan rooleissa hehkuvat ihastuttava Vanessa Paradis sekä Ranskan kuumista kuumin miesnäyttelijä Romain Duris.
K-11

Elokuva saa ensi-iltansa 17.6. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Porissa, Jyväskylässä ja Oulussa.

KLOVNI - Kyllä nolottaa Katso traileri

Kahden koomikon, Frank Hvamin ja Casper Christensenin, luotsaama Klovn tv-sarja oli huikea menestys kotimaasaan Tanskassa. Sarjan päähenkilö Frank on kuuluisa siitä, että tilanteessa kuin tilanteessa hän onnistuu munaamaan itsensä. Klovni-elokuvan takaa löytyy Lars von Trierin elokuvat tuottanut Zentropa.
K-15

Kilpailut

Uusimmat