Suomalainen musiikkipalvelu menestyy Yhdysvalloissa

20.05.2011 12:00 -

Hitlantiksen laajat musiikkipalvelut nousivat alle 24 tunnissa Apple app. storen sijalle 5 USA:ssa.

Hitlantis on Euroopan suurin indie-musiikkiyhteisö, joka palvelee nyt myös iPhone- ja iPad -käyttäjiä. Hitlantiksen laajat musiikkipalvelut on vietiin Apple-storen iTunes-osastolle, jossa sovellus kipusi heti 24 ensimmäisen tunnin aikana 5 eniten ladatuksi musiikki applikaatioksi USA:ssa.

-Teimme tämän ensisijaisesti Yhdysvalloissa monelta taholta tulleiden pyyntöjen vuoksi, Hitlantiksen toimitusjohtaja Marcus Tilgmann kertoo pyyntöjen lähettäjiä sen enempää tarkentamatta. 

Tilgmann iloitsee samalla sovellusten saamasta huikeasta innostuksesta, joten jatkoa on luvassa.

-Muillekin alustoille on tulossa versioita, mutta aikatauluista ei voida kertoa vielä sen tarkemmin, Tilgmann sanoo.

Bon Jovi -lämppärikilpailu yhdessä Radio Novan kanssa

Hitlantiksessa juuri alkanut Bon Jovi -kilpailu on saanut suuren suosion myös Suomessa. Lämppäribändin paikasta kilpailee jo yli 248 osallistujaa.

-Bon Jovi ei tuo Helsinkiin lämppäriä mukanaan, vaan rock-suuruus tarjoaa mahdollisuuden nousevalle suomalaisbändille Olympiastadionilla perjantaina 17. kesäkuuta, Tilgmann kertoo.

Bon Jovi auttaa aloittelevia bändejä tarjoamalla soittomahdollisuuden valikoiduilla Open Air 2011 -kiertueensa keikoilla, yksi niistä on siis Helsinki. Kilpailun isännöi Hitlantis yhdessä Radio Novan ja Live Nation kanssa. 

Suosikkiaan on voinut äänestää maanantaista lähtien ja 10 eniten ääniä saanutta bändiä pääsee Bon Jovin kuunteluun. Yhtye valitsee lämmittelijänsä tästä kärkikymmeniköstä.

Osallistuvalla bändillä ei saa olla sopimusta levy-yhtiön kanssa. Kilpailun voittajan valitsee Bon Jovi itse ja voittaja julkistetaan Radio Novalla ja Hitlantiksessa perjantaina 10. kesäkuuta.

(Radio Nova - Hitlantis)

Kilpailut

Uusimmat