Pirates Of The Caribbean 4 - katso traileri!

08.05.2011 18:00 -

Johnny Depp palaa legendaarisen kapteeni Jack Sparrow'n rooliin elokuvassa Pirates of the Caribbean 4: Stranger Tides.

Jerry Bruckheimerin tuottama ja Rob Marshallin ohjaama “Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä” ampuu tutun täysilaidallisen koko elokuvasarjan menestykseen siivittänyttä toimintaa, seikkailua ja huumoria—tällä kertaa kolmiulotteisena Disney Digital 3D™:nä.

Johnny Depp palaa legendaarisen kapteeni Jack Sparrow'n rooliinsa vauhdikkaassa tarinassa, jossa hän törmää sattumalta arvoitukselliseen Angelicaan (Penelope Cruz). Kun tuo salaperäinen nainen pakottaa Jackin nousemaan merten kauhun Mustaparran laivaan nimeltä "Queen Anne’s Revenge", Jack saa huomata tempautuneensa mukaan matkalle, jonka määränpäänä on legendaarinen Nuoruuden lähde. Seikkailulle Jack saa mukaansa paitsi häikäilemättömän Mustaparran zombiemiehistöineen myös hurmaavan Angelican, jonka kanssa hän on ennenkin ollut miekkasilla, sekä viekoittelevia merenneitoja, joilla on kyky saada paatuneinkin merikarhu kohtalokkaisiin pauloihinsa.

Kansainvälisessä tähtikaartissa ovat mukana elokuvasarjan konkarit, Geoffrey Rush sitkeänä kapteeni Hector Barbossana ja Kevin R. McNally kapteeni Jackin pitkäaikaisena toverina Joshamee Gibbsinä, sekä Sam Claflin luotettavana lähetyssaarnaajana ja Astrid Bergès-Frisbey salaperäisenä merenneitona.

Pirates of the Caribbean on yhdysvaltalainen seikkailuelokuvasarja, joka on viidenneksi eniten tuottanut elokuvasarja, eli yhteensä huikeat lähes kolme miljardia dollaria.

 

Kilpailut

Uusimmat