Scorpions Saimaa Open Airiin!

02.05.2011 14:23 -

Legendaarinen Scorpions on kiinnitetty Saimaa Open Air festivaalin avauspäivänpääesiintyjäksi. 

Scorpions esiintyy Saimaa Gardensin rantapuistoon pystytettävälläjättilavalla perjantaina 22.07.2011. Bändin keikka Saimaa Open Airissa on osa heidän jäähyväiskiertuettaan ”Get Your Sting and Blackout World Tour”. Bändi onaiemin ilmoittanut lopettavansa kiertueen jälkeen.

-On todella mahtava fiilis odottaa bändin keikkaa; Saimaan tummuvassa yössä soivatikimuistoiset ”Wind Of Change”, ”Still Loving You”, ”Rock You Like a Hurrigane” ja stagella nähdään mahtava lava- ja valoshow kaikkine efekteineen, tunnelmoi festivaalinpromoottori Teemu Vehkaperä.

Scorpions tunnetaan loistavana live esiintyjänä, jokakeikat ovat unohtumattomia. Viimeisellä levyllään ” Sting in the Tail ” bändi kasvatti mainettaan entisestään ja osoitti olevansa kovassa iskussa. Scorpionsin esiintymisenulkoiset puitteet ovat myös massiiviset.

-Esiintymislavallakin on pituutta yli 20 metriä. Tekniikan, äänentoiston ja valojen sekä screenien kuljettamiseen tarvitaan useita rekkoja, jatkaa promoottori Vehkaperä.

-Olemme todella tyytyväisiä saatuamme yhden hard rockin uranuurtajista festivaalille, iloitsee Vehkaperä.

Perjantaina lavalle nousee myös Stratovarius. Bändi tekee yhden harvoista tämän kesänSuomen festivaalikeikoistaan tapahtumassa. Lisäksi perjantaina esiintyvät mm. Mokoma, CMX, Uniklubi ja Problems.

Lauantaiksi festivaalille on tulossa useita energisiä naisartisteja mm. Laura Närhi, Anna Abreu ja Muska. Festivaalin päätöspäivää vauhdittavat myös Martti Servo & Napander ja Poets of the Fall.

Lauantai-illan pääesiintyjät julkaistaan 10.05.2011.

Saimaa Gardens sijaitsee Lappeenrannan Rauhassa ja matkaa Imatran keskustaan onvain kuusi kilometriä. Lähiseudun kaupungeista, hotelleista ja junilta tullaan järjestämäänkuljetukset alueelle.

Osa tapahtumanlipputuloista menee hyväntekeväisyyteen Hyväri ry:n kautta.

Kilpailut

Uusimmat