Jutta Urpilainen Radio Novan vaalitentissä: Tällaiseen hallitukseen emme mene!

06.04.2011 16:15 -

Radio Novan eduskuntapuolueiden puheenjohtajien vaalitentissä toisena oli vuorossa SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen.

Parahiksi vaalitenttiin MTV3:n uutiset julkaisi gallupin, jossa ehkä pääsanoma oli se, että perususomalaisten kannatuksen nousu saattaa olla taittunut. Tässä mittaujksessa demarit näyttävät nyt olevan aika turvallisesti perususomalaisten edellä.

Suurimmat puolueet ovat tasaväksinä kokoomus ja keskusta, SDP on kolmantena. Urpilaisen mielestä tilanne ei ole ollenkaan huono.

Vaaleissa demarien tavoite on selvä, puolueen pitäisi olla vajaan kahden viikon kuluttua suurin, muuten ei ole hallitukseen asiaa.

Ensi vaalikauden suurin asia on talouden tasapainotus. Siinä on työsarkaa kenelle tahansa. Valtio ottaa lisälainaa 8 miljardia euroa tänä vuonna. Demareilla on omasta mielestään lääkkeet, pysäyttää valtion rivakka velkaantuminen.

Perintestä demarivaaliohjelmaa vaaleissa on muistaa lapsiperheitä, ne kun ovat puolueen mielestä jääneet eniten lapsipuolen asemaan viime vuosina. Keinoksi kaivetaan historiasta vanha lapsivähennys verotuksessa, se poistettiin 15 vuotta sitten.

Kynnyskysymykseksi demarit ovat nostaneet eläkeiän noston, puolue ei aio mennä sellaiseen hallitukseen, joka nostaa eläkeikää.

Kuuntele Jutta Urpilaisen koko haastattelu



Kuuntele Jutta Urpilainen Aamun Radion haastattelussa




Radio Novan puheenjohtajatentit käynnistyivät 4.4 ja jatkuvat 15.4 saakka.

RADIO NOVA SEURAA EDUSKUNTAVAALIEN TULOKSIA SUNNUNTAINA 17.4 LÄHETETTÄVÄSSÄ ERIKOISOHJELMASSA, JONKA JUONTAVAT ILE JOKINEN SEKÄ JUSSI HALLI.
 

Kilpailut

Uusimmat