Nuortenmedia Nuotta uskoo rukousten parantavan sairaudet?

23.03.2011 12:15 -

Maanantaina alkavaan Nuortenmedian Nuotan Älä alistu -kampanjaan osallistuu Monta eri tahoa.

Mukana ovat muun muassa Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Nuorisotyö, Suomen Luther-säätiö, Suomen Raamattuopiston Nuorisotyö ja Patmos Lähetyssäätiö.

Yksi Älä alistu -kampanjan teemoista väittää, että homo- ja biseksuaalinen voi muuttua heteroseksuaaliseksi kristinuskon avulla.

Tämä aihepiiri on jälleen saanut ihmiset eroamaan kirkosta kiivaaseen tahtiin, kertoo Eroakirkosta.fi:n tiedottaja Johanna Sauna-aho.

Evankelisluterilainen kirkko on irtisanoutunut kampanjasta. Johanna Sauna-ahon mielestä ihmiset kuitenkin mieltävät kampanjan kristilliseksi.

Kampanjan videolla nuori tyttö kertoo muuttuneensa biseksuaalista heteroksi. Tytön omien sanojen mukaan homot voivat murhaajien tapaan muuttua paremmiksi ihmisiksi. Kulttuuriministeri Stefan Wallin pitää tällaista kielenkäyttöä sopimattomana.

Nuotta-lehti on saanut kampanjastaan paljon palautetta. Tuhannet ihmiset ovat pitäneet kampanjasta, mutta myös kritiikkiä on tullut paljon. Nuottalehden päätoimittaja Mika Falkin mielestä yleinen keskustelu on mennyt väärään suuntaan, koska kampanjasta on poimittu irrallinen kohta ja jätetty kampanjan todellinen tarkoitus huomioimatta.

Kilpailut

Uusimmat