Madonnan yllätysesiintyminen Pariisin Place de Républiquella yllätti ja liikutti

14.12.2015 11:07 -

Viime viikon lopulla pariisilaiset kokivat kummia, kun Madonna lauloi yhden kaupungin kuuluisimman maamerkin katveessa muun muassa John Lennonin pasifistisen Imagine-kappaleen ja oman hittinsä Like A Prayer.

Supertähti heitti kaupungissa kaksi loppuunmyytyä keikkaa Bercy-areenalla 9. ja 10. joulukuuta.

Place de la République -aukiolle tuotiin marraskuun 13. päivänä tapahtuneen veristen terrori-iskujen jälkeen kukkia ja kynttilöitä kunnioittamaan hyökkäysten uhreja. Aukio onkin symbolinen ranskalaisille.

Madonnan esiintyminen vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa ylistävän suihkulähteen ja patsaiden katveessa oli aivan jotain muuta kuin viimeisen päälle hiotut spektaakkelit supertähden virallisissa konserteissa.

Madonna esiintyi toppatakissa yhden kitarsitin säestämänä. Mukana laulamassa oli artistin ja elokuvaohjaaja Guy Ritchien yhteinen 10-vuotias poika David. Imaginen ja Like A Prayerin lisäksi kuultiin myös Ghosttown uudelta Rebel Heart -albumilta.

Pariisin-konserteissaan Madonna muisti kaupungissa marraskuun 13. päivänä tapahtuneen terrori-iskun uhreja hiljaisella hetkellä, puheella ja tunteikkaalla La Vie En Rose -esityksellä. Myös Marseljeesi kuului biisilistaan.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat