Anne Mattilan uuteen hittibiisiin julkaistiin video

11.12.2015 21:00 -

Anne Mattilan Kuivaa koivua -kappaleeseen on julkaistu video. Kuivaa Koivua on ollut Annen isoin hitti vuosikausiin, ja se on soinut suomalaisilla radioasemilla jo lähes 3000 kertaa.

Jo 13-vuotiaana keikkailun aloittanut ja vuonna 2002 debyyttialbuminsa julkaissut Anne Mattila on jälleen ajankohtainen uudella materiaalillaan. Tuottaja/säveltäjä Rauli ”Rake” Eskolinin ja säveltäjä/sanoittaja Elviira Niemisen yhteistyössä syntyneestä kappaleesta Kuivaa koivua on nyt julkaistu video. Kuivaa koivua on ollut Annen isoin hitti vuosikausiin, ja se oli Annelle ilmiselvä valinta tulevan albumin ensimmäiseksi singleksi.

Kuullessani kappaleen ensimmäistä kertaa, kolahti se minuun täydellisesti. Laulu kuvastaa juuri niitä tunteita, mitä varmasti moni on parisuhteessaan kokenut. Eli häitä ei tarvitse välttämättä perua, kunhan muistaa että se arkinen ja tavallinen voikin olla kauniimpaa kuin hetken roihuava. Olen onnellinen jos laulu herättää kuulijoissa tunteita, jotka auttavat kuin hyvä ystävä – sen tämä laulu tekee minulle. Kappale on noussut keikoilla jo suureen suosioon, joten tästä on mahtava avata uuden levyn tarina, Anne kertoo.

Uusi albumi julkaistaan maaliskuussa 2016, se on jo Anne Mattilan 15. oma albumi.

Katso Kuivaa koivua -video:

Ensimmäisen levytyksensä Anne Mattila teki vuonna 1998. Vuonna 2000 hän solmi levytyssopimuksen, ja suuren yleisön tietoisuuteen hän ponnahti kesällä 2001 julkaistuilla singleillä Asfalttiviidakko ja Pienen hetken. Singlejä seurasi huhtikuussa 2002 julkaistu albumi Anne Mattila. Annen levyjä on myyty yli 300 000 kappaletta. Hänet on palkittu kahdesti Vuoden tanssittajatulokas -pystillä, ja hän sai Kullervo Linna -palkinnon vuonna 2005. Anne valittiin Vuoden Naisartistiksi vuonna 2006 ja oli ehdolla Iskelmä Finlandia -palkinnon saajaksi vuonna 2007.

Kuva: Sony Music

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat