Maistuisiko treffeillä pihvi?

03.12.2015 16:00 -

Cooking with Kasmir -ohjelmassa valmistetaan Date night -jaksossa tietenkin treffeille sopivaa ruokaa. Jakson vieraana on Musta Barbaari.

Muusikkona tutuksi tullut Kasmir valmistaa Cooking with Kasmir -ohjelmassa ruokaa Axl Smithin ja ajankohtaisen vieraan kanssa. Jook Joint TV:ssä nähtävän ohjelman tämän jakson vieraana on viihdetaiteilija Musta Barbaari.  

Bromance Stake 'n' Shake -resepti:

Annos kahdelle

Friteeratut pihvit

Kaksi isoa T-luupihviä tai härän ulkofileepihviä
Friteerausöljyä
Ripaus suolaa
Ripaus pippuria

Valmistus

Lämmitä öljy kattilassa 190-asteiseksi, tarkista lämpötila mittarilla. Friteeraa pihvit noin 2-3 minuutin ajan saavuttaaksesi medium-kypsyysasteen. Jos haluat kypsempää pihviä, pidennä paistoaikaa. Nosta pihvit talouspaperilla päällystetylle lautaselle. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja anna vetäytyä muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua.

Ruusukaali-pekonilisäke

Rasia ruusukaaleja
Vettä
Ripaus suolaa
Paketti filee pekonia
Nokare Valio voita
Valio Mustaleima™ juustoa

Valmistus

Poista uloimmat nahistuneet lehdet ruusukaaleista ja halkaise ne keskeltä. Keitä ruusukaaleja muutama minuutti suolatussa vedessä ja siivilöi. Suikaloi pekonit ja paista pannulla. Siirrä pekonit pannulta talouspaperilautaselle, jätä pekonirasva pannuun. Lisää pekonirasvan sekaan nokare voita sekä ruusukaalin puolikkaat. Paista kunnes ruusukaaleissa on kaunis väri. Lisää rapeat pekonit ja aseta tarjolle juustoraasteen kanssa.

Pirtelö

1 l Valio maitoa
0,5 l suklaajäätelöä
1 banaani
Vaniljauutetta
Hershey’s suklaakastiketta
Valio kuohukermaa
Säilöttyjä kirsikoita

Valmistus

Laita maito, jäätelö, banaani, vaniljauute sekä suklaakastike tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Koristele annos kermavaahdolla ja kirsikalla.


Katso Date night -jakso:

Kuva: Jook Joint

Aikaisemmat:

Kilpailut

Uusimmat