Pämppää on vuoden kuunnelluin suomalainen biisi Spotifyssa: Valtio ei kyllä varmaan ole fiiliksissä

03.12.2015 14:27 -

Spotify on julkistanut listat Suomen kuunnelluimmista artisteista, kappaleista ja albumeista.Teflon Brothersin ja Ilari Sahamiehen Pämppää nousi kuunnelluimpien kappaleiden listalla sijalle viisi ollen korkeimmalle yltänyt kotimainen julkaisu. 

Kuuntelumääriä tarkasteltiin 1.1.-22.11.2015 välisenä aikana ja Teflon Brothersin Pämppää oli kuunnelluin kotimainen kappale.

Pämppää rikkoi platinarajan kymmenessä viikossa ja kappale pysyi Spotifyn listaykkösenä lähes kahdeksan viikkoa.

Biisille tehtyä humoristista videota on katsottu 4,4 miljoonaa kertaa YouTubessa. Huhtikuussa julkaistulla kappaleella on mukana pokeritähti Ilari Sahamies. Biisi on Ilarin ensimmäinen koskaan julkaisema kappale.

– Onhan tää hienoa, että mun ensimmäinen single on streamannut lähes tuplaplatinaa ja on nyt vielä Suomen streamatuin kotimainen biisi. Kyllä tää odotukset ylitti. Hienoa, että jengi on tykännyt, kiittelee Sahamies.

– Pämppää-biisin menestys on yllättänyt myös muun yhtyeen, vaikka aika isoa siitä odotettiinkin. Jotenkin epätodellinen fiilis, kun biisi soi useita kertoja illassa, missä ravintolassa sitä sattuukin olemaan. Mutta tuli ainakin taas todistettua, että suomalaisilla ei rakkaita juomalauluja ole koskaan liikaa ja että simppeli rallatus toimii paremmin kuin yli-cooli hämyily, kommentoi Pyhimys.

– Valtio ei kyllä varmaan ole tästä fiiliksissä, Teflon Brothers kiihdytti kuitenkin tällä biisillä Tallinnan viinarallin ihan uusiin sfääreihin, nauraa Voli. 

Top 5 soitetuinta kappaletta Suomessa vuonna 2015:

1. Major Lazer – Lean On (feat. MØ & DJ Snake)

2. Ellie Goulding – Love Me Like You Do

3. Tungevaag & Raaban – Samsara

4. Lost Frequencies – Are You with Me – Radio Edit

5. Teflon Brothers – Pämppää

  Soitetuimmat suomalaisartistit Spotifyssa (Suomessa)  

1. Cheek

2. JVG

3. Haloo Helsinki!

4. Robin

5. Antti Tuisku

 

Katso myös, minkä artistien musiikkia kuunneltiin Spotifyssa eniten maailmanlaajuisesti vuonna 2015. 

Kilpailut

Uusimmat