Yoko Ono twiittasi Imagine-kappaleen hengessä ranskaksi terrori-iskujen jälkimainingeissa

16.11.2015 15:31 -

John Lennonin Imagine-kappale on noussut jälleen ajankohtaiseksi Pariisin viime perjantaisten terrori-iskujen vuoksi. Lennonin leski Yoko Ono twiittasi kappaleen hengessä ranskaksi maanantaina. 

Imagine on Beatles-legenda John Lennonin vuonna 1971 levyttämä laulu, josta on tullut yksi kaikkien aikojen tunnetuimpia kappaleita. Kappaleessa Lennon kehottaa kuvittelemaan maailmaa, jossa ei ole taivasta, helvettiä, valtioita, uskontoja, ei mitään minkä puolesta tappaa tai kuolla, omaisuutta, ahneutta tai nälkää, vaan ihmisten veljeys ja maailman jakaminen.

John ja Yoko käyttivät laulua monesti hyödykseen rauhankampanjoissaan, eikä sen käyttö ole loppunut Johnin kuoleman jälkeenkään. Nyt kappale nousi jälleen ajankohtaiseksi Pariisin terrori-iskujen vuoksi. Yoko Ono twiittasi kappaleen sanoman mukaisesti ranskaksi maanantaina. 

Imaginez la paix Croyez en ce que nous sommes Nous sommes tous ensemble Nos coeurs battent à l'unisson Je vous aime yoko

— Yoko Ono (@yokoono) November 16, 2015

Perjantaisessa terrori-iskussa hyökättiin konserttisaliin, stadionille, ravintoloihin ja baareihin. Uhriluvuksi on toistaiseksi määritelty 129 henkeä. 

https://t.co/THTpPwU7X8 pic.twitter.com/plMAJ1HT7L

— Yoko Ono (@yokoono) November 15, 2015

Kilpailut

Uusimmat