Asan 5000-musiikkivideo kuvattiin 8-millisellä kaitafilmikameralla – katso se ensimmäisenä Novassa

13.11.2015 12:02 -

Suomiräpin uranuurtaja Asa julkaisi Love-albumin aiemmin syksyllä. Viimeisimpänä julkaisuna levyltä on irrotettu 5000-kappale, jonka musiikkivideo on katsottavissa ensimmäisenä Novan nettisivuilla. 

Asan Love -albumi on Jukka Immosen ja Didierin kanssa työstetty levy, joka sisältää legendaarisen Love Recors -levy-yhtiön helmiä ja Asan rap-estetiikkaa yhdistettynä. Asan oivaltavat lyriikat yhdistettynä vanhoihin suomalaisiin klassikoihin luovat ainutlaatuisen yhdistelmän, jota todistetaan myös 5000-kappaleella.

5000 on laulu Suomen jäisillä teillä kiertämisestä ja ikävästä rakkaitaan kohtaan, kertoo Asa.

5000-musiikkivideon ohjauksesta vastaa Totte Rautiainen, joka oli erittäin tyytyväinen saadessaan käsiinsä kyseisen kappaleen ja vastuun sen musiikkivideosta.

– Love Records, Asa, Pekka Pohjola, tuottaja Dider Selin ja Dj Shadow. Tässä kappaleessa on niin monta elementtiä jotka ovat vaikuttaneet minuun taiteilijana ja musiikin tutkimusmatkailijana, että on sanomattakin selvää, että olin liekeissä kun pääsin toteuttamaan musiikkivideota tähän biisiin. Kaivoin 8-millisen kaitafilmikameran kaapista ja päätin tehdä tästä oman henkilökohtaisen rakkausprojektini, Rautiainen kertoo.

(Nova/Iida Korhonen) 

Kilpailut

Uusimmat