Lahjoita vanhat pelisi kiertoon!

10.11.2015 21:19 - - Luettu 702 kertaa

Lauantaina 21. marraskuuta vietetään Kansallista pelipäivää. Samalla järjestetään Pelit kiertoon! -pelikeräys, jonka tavoitteena on kerätä lautapelejä, digitaalisia pelejä ja pelilaitteita turvapaikanhakijoille, vanhuksille, nuorille, sosiaalitoimen asiakkaille ja yksinhuoltajille.

Kansallinen pelipäivä järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa Pelit kiertoon! -pelikeräyksen, jonka tavoitteena on kerätä lautapelejä, digitaalisia pelejä ja pelilaitteita turvapaikanhakijoille, vanhuksille, nuorille, sosiaalitoimen asiakkaille ja yksinhuoltajille.

Keräyskohteina on tällä hetkellä yli kaksikymmentä yleishyödyllistä yhteisöä eri puolilta maata. Pelipäivä toivoo yksityishenkilöiden ja yritysten osallistuvan keräykseen Kansallisen pelipäivän viikolla.

Lue lisää Pelit kiertoon -kampanjasta!

Pelipäivää edeltävällä viikolla järjestetään yli sata yleisölle avointa ja maksutonta tapahtumaa muun muassa kirjastoissa, museoissa ja oppilaitoksissa. Tapahtumien tavoitteena on avata pelikulttuuria ja pelaamista kaiken ikäisille. Useimmissa tapahtumissa on myös mahdollisuus pelata itse ja yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Pelipäivän suojelijana on tänä vuonna yksi Suomen vanhimmista pelistudioista, Housemarque. Housemarque on lahjoittanut Resogun-pelinsä kaikille Pelipäivään osallistuville kirjastoille ja kymmenissä kirjastoissa voi kansallisen pelipäivän viikolla osallistua pohjoismaisten kirjastojen väliseen Resogun-turnaukseen osana Pohjoismaista pelipäivää.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat