Benjaminilta keväällä debyyttilevy: Kun ihmiset huutaa mun nimeä, mä sekoon!

06.11.2015 14:58 -

Yli 300 000 seuraajaa Instargamissa omaava Benjamin valmistelee parasta aikaa keväällä julkaistavaa albumiaan. Keikkailu Suomessa ja Espanjassa on antanut upeita säväreitä.

Benjaminilla ei ole vielä montaa valmista biisiä, mutta työ on täydessä käynnissä. Nuorukainen on itse tiiviisti mukana kaikkien biisien teossa, jotta oma kädenjälki kuuluu. Varsinkin biisien sanoittaminen tuntuu luontevalta, mutta myös säveltäminen on mukavaa.

Benjaminin mukaan on vielä paljon matkaa siihen, että hän voi kutsua itseään biisintekijäksi. Hän haluaa kuitenkin olla mukana oppimassa samalla, kun levy valmistuu. Oli itsestään selvää, että laulukieli on englanti.


Positiivista hoppua

Tällä hetkellä Benjaminin päivät täyttyvät biisien teosta. Benjamin EP on julkaistu Espanjassa ja se on ollut loppuunmyyty useissa kaupoissa. Benjamin uskoo, että hänen suosioonsa Espanjassa saattaa vaikuttaa onnistuneen Underdogs-biisin lisäksi hänen vaaleutensa saattaa tuntua eksoottiselta. Espanjan menestyksen myötä hän on käynyt maassa kuukausittain  keikoilla.

Benjaminin päätyö on tällä hetkellä keikkailu, fanien kanssa kontaktissa oleminen, biisien teko, laulu- ja tanssitreenit. Kiireiseen aikatauluun Benjamin saa energiaa ympärillään olevista positiivisista ihmisistä, jotka haluavat hänelle pelkkää hyvää ja tekevät intohimolla duunia.


"Elämäni paras vartti"

Benjaminin mukaan huikeinta tähän mennessä on ollut se, että saa olla artisti Suomessa ja Espanjassa. Keikoista mieleen on painunut mm. eräs hyväntekeväisyyskeikka Espanjassa, jossa hän pääsi esittämään kolme kappalettaan yli 15 000 ihmiselle, jotka lauloivat mukana kaikkien kappaleiden aikana.

Benjamin kertoo tuon olleen elämänsä parhaat 15 minuuttia. Esiintymisestä tullut tunnemyrsky oli aivan uskomaton kokemus.

Helsingissä viime viikolla ollut keikka oli myös Benjaminin mukaan järjettömän hieno kokemus. Keikkapaikan edessä oli pitkä jono.  Muutama fani oli jopa yöpynyt kaksi yötä ovella odottaen keikkaa.

Tunne, jonka yleisöstä tuolla keikalla sai, oli Benjaminin mukaan aivan käsittämätön.

– Kun ihmiset huutaa mun nimeä, mä sekoon. Oikeasti ne on tullut katsomaan mua! Mun tekis mieli vaan halata kaikkia, jotka ovat tulleet paikalle.

Kuuntele Satu Ristelin tekemä haastattelu

Benjamin uudesta musiikkivideostaan: Halusin näyttää, millaista on olla nuori ja levoton

Se johtuu geeneistä: Benjamin Peltosen pikkuveljestä seuraava Insta-hurmuri?

Kilpailut

Uusimmat