Don Johnson Big Band laittaa jälleen jouluvaihteen päälle

06.11.2015 14:01 -

Tommy Lindgrenin johtama arvostettu rytmiryhmä juhlii Helsingin Tavastialla peräti jo kertaa. Luvassa on neljä keikkaa, joilla ei kuulla joululauluja vaan "Vanilla Icea tai Phil Collinsia".

Levyntekotauolla oleva Don Johnson Big Band katkaisee hetkeksi levyntekotaukonsa ja esiintyy neljästi Xmas Special -bileissään joulukuussa.

Aiempina vuosina tapahtumat ovat vetäneet klubit täyteen. Ennen Tavastian keikkaa lauantaina 19. joulukuuta Don Johnson Big Band kiertää Turussa 11. joulukuuta, Lahdessa 12. joulukuuta ja Tampereella 18. joulukuuta.

Tämän vuoden kaikilla Xmas Special -keikoilla special guestina on kitarataituri Petteri Sariola.

– Käytännössä koko 2000-luvun jatkunut joulukeikkaperinne Helsingin Tavastialla ja vähän muuallakin on ollut bändillemme jokavuotinen kohokohta. Johnson-joulubileissä ei soiteta joululauluja eikä hiljennytä joulurauhaan, vaan ennemminkin riehaannutaan vielä kerran ennen pyhien alkua, kertoo laulaja Lindgren kertoo.

– Tunnelma on aina todella erityinen. Ainakin viimeistään siinä vaiheessa, kun keikan lopettavana herkistelycoverina esitetään Jan Hammeria, Bon Jovia, Vanilla Icea, Oasista tai Phil Collinsia. Ja jaetaan pipareita.

Joulukeikkojen jälkeen yhtye palaa studioon valmistelemaan seuraavaa albumiaan.

DON JOHNSON BIG BAND – XMAS SPECIAL
+ Special Guest: Petteri Sariola


Pe 11.12.2015 Turku, Klubi
La 12.12.2015 Lahti, Möysän baari
Pe 18.12.2015 Tampere, Yo-Talo
La 19.12.2015 Helsinki, Tavastia

Kilpailut

Uusimmat