Paula Vesala esiintyy jatkossa pelkkänä Vesalana

20.10.2015 11:49 -

PMMP:n Paula Vesala jatkaa muusikonuraansa pelkällä sukunimellään. Uusi Tequila-albumi syntyi Los Angelesin lämmössä. Nainen toivoo alkavasta soolourastaan pitkää, suorastaan "loppuelämän mittaista tutkimusmatkaa".

Ensimmäinen soolouran single Tequila julkaistaan tämän viikon perjantaina 23. lokakuuta.

– Tequila syntyi tänä keväänä Los Angelesissa. Vihelsin melodian puhelimen sanelimeen Sunset Bulevardilla ja kotiin päästyäni tein kappaleeseen sanat. Niitä Los Angelesin kodissa äänittämiäni syntyhetken lauluja ja vihellyksiä kuullaan biisissä yhä, sillä tunnelma, joka siinä tallentui oli omasta mielestä niin taianomainen, kertoo Vesala.

 

Soolora ei vain hetken pyrähdys

Vesala on ollut uuden albumin teossa tärkeässä roolissa. Hän toimi myös sen vastaavana tuottajana, toisena äänittäjänä ja yhtenä ohjelmoijista.

– Olen tulevasta levystäni enemmän kuin innoissani. Tuntuu kivalta antaa nyt myös melodioiden tulla, ja ihan itselle. Samoin soittaminen ja ohjelmoiminen on yhä kiinnostavampaa ja niihin syventyminen auttaa minua luomaan aidosti omaa musiikillista maailmaani. Sooloura on toivottavasti loppuelämäni mittainen kiinnostava tutkimusmatka.

Vesala tunnetaan muun muassa lähes 400 tuhatta albumia myyneestä PMMP-yhtyeestä, joka lopetti uransa vuoden 2013 kahteen loppuunmyytyyn jäähallikonserttiin Helsingissä.

Vesalan albumi julkaistaan keväällä 2016.

Kilpailut

Uusimmat