Suomalaisohjaajan mainos on liikuttanut kymmeniä miljoonia: "Miten purukumimainos voi saada itkemään?"

17.10.2015 22:30 -

Pete Riskin ohjaamaa Extra-purukumin mainosta on katsottu Facebookissa kymmeniä miljoonia kertoja. Romanttinen, elämänmakuinen tarina on saanut kyyneleen monen silmäkulmaan. 

Pete Riskin ohjaamassa The Story of Sarah & Juan -mainoksessa on kaikki kohdallaan. Söpöt näyttelijät, jokaisen elämää koskettava tarina ja ihana musiikki. Haley Reinhartin versio Can’t Help Falling In Love -kappaleen säestämä romanttinen tarina Sarahista ja Juanista on sulattanut sydämiä ympäri maailmaa.

//

When you fall in love with a commercial :) Video courtesy of Extra Gum

Posted by Love What Matters on 8. lokakuuta 2015

– Jestas. Tämä on yksi parhaimmista mainoksista, joita olen koskaan nähnyt, kommetoi Oh Sehun YouTubessa.

Samoilla linjoilla on myös Kathy Moser Hughes Facebookissa.

– Minä rakastan, rakastan, rakastan tätä. Vain todellinen romantikko voi rakastaa purukumimainosta ja alkaa itkeä. Tämä on kaunis! Jollain on todella suuri sydän ja paljon talenttia, hän kommentoi.

– Purukumimainos sai minut juuri purskahtamaan itkuun. Onko tämä elämäni surullisin kohta vai kohokohta, pohtii Rachel Anne.

Mainoksen ohjaaja Pete Riski kertoi MTV:lle mainoksen taustoista.

– Tarinan runko ja käsikirjoitus tulivat mainostoimistosta valmiina. Suunnittelimme sitten, kuinka saamme rakennettua mainokseen elämänmakuisen tarinan. Yritän luoda aina suurta yleisöä koskettavan tarinan, johon on helppo samaistua, ohjaaja kertoo.

Kuva: Shutterstock

(Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat