Robinin odotettu duettoalbumi kauppoihin perjantaina – supertähtiä vilisevän levyn teemana ystävyys

08.10.2015 08:41 -

Robinin uusi duettoalbumi Yhdessä julkaistaan perjantaina 9.10. Julkaisun yhteydessä Nova ja Robin kokoavat yhteen Suomen suurimman fanikuoron Helsingin Jätkäsaareen. Uuden levyn Yhdessä Tour käynnistyy loppuunmyydyillä keikoilla.

Robin duetoi odotetulla Yhdessä-albumilla lukuisten nimekkäiden artistien kanssa. Mukana ovat muun muassa Elastinen, Kasmir, Sanni, JVG, Mikael Gabriel, Tommy Lindgren, Club For Five ja legendaarinen Vesa-Matti Loiri. Loirin suureksi idoliksi tunnustautuva Robin sai myös mahdollisuuden esiintyä yhtenä Veskun 70-vuotisjuhlakonsertin vierailijoista.

Yhdessä albumin teemana on ystävyys, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Albumin vierailijoiksi on valikoitunut sellaisia sooloartisteja ja bändejä, joiden kanssa Robin on halunnut tehdä yhteistyötä pidemmän aikaa. Ideana oli myös, että jokainen artisti toisi omaa musiikkityyliään mukanaan. Albumilta löytyy uusia kappaleita ja muutama vanha biisi, joille on tehty uudet sovitukset.

–Kun tätä Yhdessä-albumia ryhdyttiin suunnittelemaan, mua oli pyydetty fiittaamaan monen artistin levylle. Niinpä päätettiin tehdä kokonainen albumi, jossa tekisin ja esittäisin biisejä yhdessä muiden artistien kanssa. Halusin tälle levylle sekä vanhoja että uusia kappaleita, mutta kun alkuvuodesta järjestimme muutamia biisinkirjoitussessioita, siellä syntyi yllättäen tosi monta hyvää biisiä, Robin kertoo uudesta albumistaan.

–Jokaisesta biisistä haluttiin tehdä erilainen ja luoda yhdessä soundia, jossa yhdistyy vierailija ja mun musa.

Levyltä on jo lohkaistu kaksi singleä, musiikin tyllilajeja yhdistelevä Yö kuuluu meille feat. Nikke Ankara, Brädi, Santa Cruz ja Jussi 69 sekä Milloin nään sut uudestaan? feat. Kasmir.

Yhdessä on 17-vuotiaan lahjakkuuden viides albumi. Robinin aiempia julkaisuja on myyty tähän mennessä jo yli 500 000 kappaletta.

Robin lähtee syksyllä kahdentoista keikan Yhdessä Tourille uudella show-tuotannolla. Kiretue sisältää myös kolme K-18-keikkaa. Robinin kaikkien aikojen ensimmäinen K18-keikka on Helsingin The Circuksessa 30.10. ja keikka on jo loppuunmyyty.

Yhdessä-levyn julkaisun kunniaksi Nova ja Robin kokoavat kasaan Suomen suurimman fanikuoron. Jättikuoro kokoontuu tämän viikon 9.10 kello 18.00 Helsingin Jätkäsaaressa. Kuoron esitys pääsee yllätysjulkaisulle ja paikan päällä Robin jakaa nimmareita. Lue lisää kuorosta täältä.

Robin on vieraana myös Novalla levynjulkaisupäivänään 9.10. kello 12.00 jälkeen.

Kilpailut

Uusimmat