Uusi Robin-biisi julki: Mukana Kasmir

05.10.2015 10:14 -

Robin-faneja hemmotellaan nyt uudella singlellä Milloin nään sut uudestaan? feat. Kasmir, joka ennakoi Robinin perjantaina julkaistavaa Yhdessä-duettoalbumia. Julkaisupäivänä Robin kokoaa faneistaan jättikuoron Helsingissä.

Milloin nään sut uudestaan? on ensimmäinen varsinainen duettobiisi Robinin Yhdessä-levyltä. Spotifyssa se julkaistiin yksinoikeudella maanantaina 5. lokakuuta.

Robin on kirjoittanut kappaleen yhdessä Kasmirin ja Mikko Tammisen kanssa. Milloin nään sut uudestaan? edustaa uuden albumin moderneinta tuotantoa. Robin ja Kasmir kirjoittivat kappaleen sanoituksen perustuen omiin kokemuksiinsa keikkamatkoilla.

Suomen suosituimman poptähden viides albumi Yhdessä julkaistaan 9. lokakuuta. Kasmirin lisäksi Robinin kanssa duetoivat myös muun muassa Sanni, JVG, Elastinen, Mikael Gabriel ja Vesa-Matti Loiri. Ensimmäinen singlelohkaisu levyltä oli Yö kuuluu meille, jossa fiittaajina toimivat Nikke Ankara, Brädi, Santa Cruz -yhtye ja Jussi 69.

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valittu Robin lähtee albumin julkaisun kunniaksi Yhdessä-kiertueelle 17. lokakuuta. Robinin historian ensimmäinen K18-keikka nähdään Helsingin The Circuksessa 30.10. ja se on jo nyt lähes loppuunmyyty.

Lue lisää:

Tule mukaan Robinin jättikuoroon – kaikki ovat tervetulleita!

Kilpailut

Uusimmat