Haloo Helsinki! julkaisee päätöskeikastaan tupla-CD:n ja DVD:n

05.10.2015 12:42 -

Kiitos ei ole kirosana -kiertue huipentuu lokakuussa Helsingin Hartwall Arenalle. Kiertueen päätöskeikasta julkaistaan marraskuussa kokonaisuus, johon kuuluu tupla-CD ja DVD. Keikkojen myötä Haloo Helsinki! jää vuoden tauolle.

Suositun Haloo Helsinki! -suomirockyhtyeen ennakkoon loppuunmyydyt päätöskeikat ovat 16. ja 17. lokakuuta Helsingin Hartwall Arenalla.

Bändi julkaisee viimeisistä keikoista Arena-tallenteen 27. marraskuuta. Arena sisältää tupla-CD:n ja DVD:n tai tupla-CD:n ja Blu-Rayn.

Päätöskeikat ovat yhtyeen uran suurin yksittäinen satsaus, jonka myötä bändi haluaa kiittää fanejaan ja antaa heille ikimuistoisen kokemuksen Kiitos ei ole kirosana -kiertueen päätteeksi.

Visuaalisuuteen yhtye on panostanut enemmän kuin koskaan aiemmin uransa aikana.

Konsertti kestää noin kaksi tuntia ilman väliaikaa.

–  Meillä on nyt bändinä meneillään yhdeksäs vuosi yhdessä ja matka on ollut ihan uskomaton! Ens vuonna on aika ottaa vähän happee ja pitää vuoden tauko! Sitä ennen halutaan päättää tää vuosi ja Kiitos ei ole kirosana -kiertue superisti ja järjestää vuoden parhaat Haloo-bailut Hartwall Arenalla, ja me toivotaan et kaikki pääsis mestoille! Ihan super jees päästä toteuttaa omia unelmia! Kiitos kaikesta tähän mennessä! Te ootte parhaita, yhtye hehkuttaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat