Yksin Marsissa -voittaja: Markun vaimo teki mahdottoman ja korjasi traktorin

02.10.2015 14:54 -

Jos sinä olisit jumissa Marsissa, kenen kanssa olisit siellä mieluiten? Tähän kysymykseen etsitään vastausta Novan leffakisassa. Yksi ennakkonäytösliput voittaneista on Markku, joka kertoi Katja Ståhlille vaimonsa olevan varsinainen Ihmenainen. 

Elokuvassa Matt Damonin esittämä astronautti Mark Watney jää epäonnisen tehtävän seuraksena yksin äärimmäisiin olosuhteisiin Mars-planeetalle. Neuvokas mies yrittää selviytyä parhaansa mukaan ääriolosuhteissa samalla, kun miljoonien kilometrien päässä NASA ja kansainvälinen tiimi tiedemiehiä tekevät väsymättä töitä tuodakseen tämän yksinäisen ”marsilaisen” kotiin. Samalla Watneyn miehistö suunnittelee rohkeaa, joskin melko mahdotonta pelastustehtävää.

Markku Mäntysaari osallistui Novan kilpailuun, jossa kysyttiin, kenet ottaisit mukaan Marsiin vastaavassa tilanteessa. Novan juontaja Katja Ståhl ihastui Markku Mäkisaaren tarinaan.

Markku veisi Marsiin ehdottomasti oman vaimonsa.

– Syy on se, että hän suhtautuu ennakkoluulottomasti asioihin ja voi tarttua hommaan kuin hommaan. Esimerkkinä laitoin sen, että aikoinaan anoppilassa traktori jämähti metsäautotielle, sen vaihdelaatikko jumiutui tai jotain vastaavaa. Vaimo soitti veljelleen, joka sanoi, että ette te mitään sille voi tehdä. Hetken aikaa mietittiin ja sitten vaimo päätti, että otetaan laatikko auki ja katsotaan. Vaihdelaatikosta öljyt pihalle ja uusi soitto veljelle. Veljen kommentti oli, että ette kai te vain avannut sitä, kertoi Mäkisaari ylpeänä.

– Vaimo sai traktorin kuntoon. Paalinarua ympärille ja saatiin se vielä tiiviiksi ja öljyt takaisin. Puoli vuotta sillä ajeltiin, kunnes sitten vaimon veli teki sen lopullisen remontin siihen. Eikä se vikakaan ilmestynyt siihen uudestaan.

Markku Mäkisaari voitti kaksi lippua 8. lokakuuta klo 18 alkavaan ennakkonäytökseen Helsinkiin Tennsipalatsiin.

Kilpailu on edelleen käynnissä! Osallistu kisaan ja voita liput itsellesi ja ystävällesi!

Muista ilmoittaa matkapuhelinnumerosi oikein, sillä voittajat saavat elokuvalippunsa mobiiliversiona. Kilpailu päättyy 7.10.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ohjaaja Ridley Scottin Yksin Marsissa perustuu samannimiseen menestyskirjaan. Elokuvan ensi-ilta on 9. lokakuuta.

Kilpailut

Uusimmat