Jounin Kaupalla panokset kovenee: Nyt haussa miljoona tykkäystä

01.10.2015 13:03 -

Aiemmin tällä viikolla äkäslompololainen Jounin Kauppa arpoi Facebookissa 10 000 euron kolikkoa saatuaan 350 000 tykkäystä. Nyt somen kuumin kauppa siirtyy kansainvälisille vesille ja arpoo Lapin-matkan, mikäli kuva saa miljoona tykkäystä. 

Äkäslompololla sijaitsevan Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen on nostanut vuonna 1950 avatun kyläkaupan Suomen tai ainakin somen tunnetuimmaksi kaupaksi. Tällä viikolla kauppa on jakanut 10 000 euron kolikkoa eikä kyseessä suinkaan ollut kaupan ensimmäinen tai viimeinen hullu tempaus.

Nyt Kaulanen herättelee henkiin vuosi sitten käynnistämäänsä tempausta, jossa tämä havittelee huimaa miljoonan tykkäyksen rajaa FB-kuvalleen. Mikäli kuva kerää miljoona tykkäystä, aikoo Kaulanen hakea yhden ulkomaalaisen tykkääjän henkilökohtaisesti Lappiin. Mukaan hän ottaa myös kaksi kuvaa tykännyttä reissukaveria Suomesta.

 

//

Nyt testataan tätä Sosiaalisen median voimaa!!!Now we are testing socialmedia Power!(like this original foto & tykkää...

Posted by Jounin Kauppa on 19. elokuuta 2014

Kaulanen selitti Facebook-päivityksessään miksi hän kerää tykkäyksiä hulluilla tempauksillaan.

 

//

Hyvvää huomenta! Good Morning =)Jonkuverran on tullut kyselyä, että mitkä motiivit ja halut meillä on kerätä tätä...

Posted by Jounin Kauppa on 30. syyskuuta 2015

– Meiän putiikki sijaitsee Ylläksellä, Äkäslompolon kylässä. Ylläs on turismista elämä hiihto/luontokeskus. Suurin osa (käytännössä kaikki) elävät turismista. Meiän kohalla liikevaihdosta noin 90% tulee kulkijalta eli turismista. Some on ollut suhteellisen näppärä värkki tua tätä paikkaa esille, hän perustelee. 

Kuva: Shutterstock

(Nova, Facebook) 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat