Sealin uusi albumi käsittelee rakkautta: Tunteen eri sävyt kiehtovat tähteä

29.09.2015 10:46 -

Brittitähden uutuus 7 on tehty yhteistyössä pitkäaikaisen luottotuottajan Trevor Hornin kanssa. Uusi albumi julkaistaan 6. marraskuuta.

Hornin kanssa ovat syntyneet myös hittilevyt Seal (1991), nelinkertaista platinaa myynyt Seal II (1994) ja kultaa myynyt Human Being (1998).

Grammy -palkittu Seal hehkuttaakin miesten yhteistyötä vuolaasti.

–Tuskin edes puhuimme musiikista studiossa. Puhuimme enemmän elämästä ja vuosien mittaisesta suhteestamme. Hän ymmärtää, miten ääneni toimii, kertoo Seal. Artisti kiittelee tuottajaa myös työetiikan opettamisesta ja sellaisten levyjen teosta, jotka seuraavat miestä elämän loppuun asti.

Uusi albumi 7 käsittelee rakkautta.

– Yritin vangita rakkauden dynamiikan kaikki tasot vihasta hyväksymiseen, hurmoksesta suruun, riemusta holtittomuuteen. kuvailee Seal. – Uusi albumini kertoo äärimmäisestä ilosta ja äärimmäisestä katumuksesta ja kaikesta siitä hulluudesta, johon rakkaus meidät ajaa.

Muun muassa Crazy- ja Kiss From A Rose –hiteistään tunnettu brittitähti Seal on moninkertainen Grammy –voittaja. Hänen levyjään on myyty 30 miljoonaa kappaletta. Hän on ollut myös Australian The Voice -laulukilpailun valmentajana vuosina 2012 ja 2013.

Tulevalta 7 –albumilta on syyskuun puolessa välissä julkaistu ensimmäinen single Everytime I’m with You.

Kilpailut

Uusimmat