Isac Elliotin Lipstick-musiikkivideo on täällä – katso

25.09.2015 08:29 -

Isac Elliotin Lipstick feat Tyga -musavideo sai ensiesityksensä tänään 25.9. Videon kuvauksia oli seuraamassa myös Kylie Jenner. 

Isac Elliot julkaisi tänä aamuna musiikkivideon tuoreelle singlelleen Lipstick. Video kuvattiin loppukesästä Los Angelesissa ja sen ohjasi muun muassa Chris Brownin, Flo Ridan ja T-Painin kanssa aiemmin työskennellyt Erik White. Videolla nähdään myös kappaleella vieraileva jenkkiräppäri Tyga. 

– Eka vähän kuumotti. Olen tosi iso Tygan fani. Olen kuunnellut paljon hänen musiikkiaan. Muistan, että harmitti, kun kesällä oli oma keikka, enkä päässyt katsomaan, kun Tyga esiintyi Suomessa. Silloin en vielä tiennyt, että meiltä tulee yhteisbiisi. Eka sen posse tuli paikalle ja sit tuli Tyga ja Kylie (Jenner). Kuunneltiin yhdessä Lipstickiä ja puhuttiin, mitä tehdään. Ne oli molemmat tosi mukavia, puheliaita ja normityyppejä. He osasivat biisin. Oli hauska nähdä kuvauksissa, kun Kylie lauloi mukana, kun me olimme Tygan kanssa kameran edessä. Tulen aina muistamaan tuon koko loppukuvauksen ja illan. Se oli tosi iso juttu mulle, Isac kertoo.

(Nova/Sony Music) 

Kilpailut

Uusimmat