Novan Katja Ståhlin kodissa kävi alaston sohvanpesijä: Menin kerrankin hiljaiseksi

24.09.2015 11:55 -

Novan juontaja Katja Ståhl kertoi Novan Päivä -lähetyksessään erikoisesta sohvanpesijästä, joka tämän luona kävi. Nakupelleksi yllättäen itsensä riisunut mies kuitenkin sai sohvan puhtaaksi, vaikka Ståhl meinasi kuolla nauruun. 

Novan 7 Oikein - ohjelman juontaja ja Elina Kottosta tiistaisin ja torstaisin muutaman kuukauden Novan Päivä -ohjelmassa tuuraava Katja Ståhl kertoi tänään torstaina lähetyksessään tilanneensa sohvanpesijän kotiinsa. Noin kolmekymppinen höyrypesijä saapuikin Ståhlin kotiin eilen aamulla ja kävi olohuoneen puolella puuhiin.

– Hän valitteli kuumuutta ja hikeä, johon vastasin keittiöstä, että voit avata oven tai vaikka riisua vaatteita. Hetken kuluttua hän huuteli, että tulenko katsomaan, onko sohvalla steariinia, Ståhl alustaa.

Kun Ståhl meni olohuoneeseen, sai näky hänet (kerrankin) sanattomaksi.

//

Moi!

Posted by Katja Ståhl on 23. syyskuuta 2015

– Se kaveri oli alasti! Yleensä minulla on aina joku lause valmiina, mutta nyt veti hiljaiseksi. Hän sanoi, että olin itse ehdottanut riisuuntumista, ja niinhän minä olin, Ståhl naureskelee.

Traumoja alastomasta sohvanpesijästä ei jäänyt.

– Rupattelimme siinä pari tuntia, jonka aikana hän pesi sohvaani. Havahduin vartin välein siihen, että meinaan kuolla nauruun. Mun kodissa on alaston mies, joka puuhastaa mun sohvan kimpussa!

Pesutulokseen Ståhl oli erittäin tyytyväinen ja suosittelee palvelua lämpimästi.

– Hinta oli pieni siitä, että nyt mulla on uusi sohva. Oli se sitten nakupellen pesemä tai ei. 

Kuva: Nova

(Nova / Maria Rautio)

Kilpailut

Uusimmat