Voitolla yöhön tavoitti avauksellaan lähes miljoonayleisön

23.09.2015 15:17 -

Sunnuntain suora Voitolla yöhön sai MTV3:lla ja MTV Katsomossa keskikatsojamääräksi 465 000. Novan Päiväunen juontaja Elina Kottonen on yksi ohjelman kilpailijoista.

Puolitoistatuntista ohjelmaa seurasi kaikkiaan noin 950 000 suomalaista. Tänä sunnuntaina on luvassa ensimmäisten, hurjien haasteiden esitykset.

Voitolla yöhön –ohjelman vastaava tuottaja Tomi Suomela on erittäin tyytyväinen ohjelman mediassa herättämään keskusteluun, joka on ollut vilkasta.

– Ohjelman positiivisuudesta ja erilaisuudesta on tykätty, ja Mikko Leppilammen upea esitys avausjaksossa on kerännyt aivan valtavasti kehuja.

Katselun ja keskustelun voi odottaa vielä kasvavan, koska ensi sunnuntaina peli toden teolla käynnistyy julkkisten ensimmäisillä esityksillä.

– Nostan hattua kilpailijoillemme Susannalle, Viiville, Elinalle, Jugille, Mäkkärille, Akille ja Petrille. Ensimmäisessä jaksossa nähdyt esitykset yllättivät heidät haasteellisuudellaan, mutta tämän viikon harjoituksissa on ollut todella hyvä meno! Odotan ohjelman suosion vain lisääntyvän, kun he pääsevät ensi sunnuntaina esittämään viikon aikana oppimansa taidot.

Elina Kottosen juontama Novan Päiväuni kuullaan maanantaista torstaihin Novassa klo 10-14. Voitolla yöhön -ohjelman teon ajan Kottosta tuuraa Katja Ståhl tiistaisin ja torstaihin.

Voit kuunnella Novaa myös nettiradiosta.

mtv.fi/voitollayöhön

Twitter: @Voitollayohon

Instagram:
@MTVVoitollayohon

Facebook: VoitollaYohon

Kilpailut

Uusimmat