Opaskoirakoululla kuhisee uusia oppilaita: Kuvat pentueista hurmaavat Facebookissa

23.09.2015 12:09 - - Luettu 807 kertaa

Näkövammaisten Keskusliitto ry:n Opaskoirakoulu on saanut muutaman kuukauden aikana lähes kolmekymmentä uutta, hurmaavaa oppilasta. 

Facebookissa Opaskoirakoulun sivuilla on jaettu pitkin syksyä toinen toistaan hellyttävämpiä kuvia tuoreista opaskoirapentueista. Vantaalla sijaitsevassa koulussa on tällä hetkellä Z-, A-, B- ja C-pentueet, joihin on syntynyt yhteensä 29 pentua. Hulinaa siis riittää!

 

//

Terveisiä pentulaatikosta Z-, A- ja B-pentueilta! Myös Thean ja basson C-pentue (5 pentua) syntyi viime viikolla, joten hulina vain lisääntyy :)

Posted by Opaskoirakoulu on 22. syyskuuta 2015  

//

Kuvassa kolme keltaista ja yksi musta A-pentu somassa läjässä karva-alustalla :)

Posted by Opaskoirakoulu on 22. syyskuuta 2015  

//

Leet

Opaspentu Leet valmiina palvelukseen heti pienestä pitäen! Videolla keltainen labbispentu saa isännältä sanomalehden suuhunsa pihamaalla ja kuljettaa sen iloisella laukalla sisätiloissa odottavalle emännälle. Korvat vain lepattavat hurjassa vauhdissa :)

Posted by Opaskoirakoulu on 21. syyskuuta 2015  

//

"Mun lelu!" "Ei ku mun!" "JEEE, mun ankka!"Pienet pojat keskustelevat kenen se soiva ankkalelu oikein olikaan :DVideolla esiintyvät melkoisin äänitehostein Z-pennut Zippi, Zoko ja Zorro.

Posted by Opaskoirakoulu on 4. syyskuuta 2015

Opaskoirakoulun tehtävä on kasvattaa, kouluttaa ja luovuttaa käyttöön opaskoiria sokeille ja vaikeasti heikkonäköisille. Opaskoirakoulu on Näkövammaisten Keskusliitto ry:n alainen tulosyksikkö. 

Kuva: Shutterstock

(Nova, Facebook, opaskoirakoulu.fi)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat