Arvoisa tuomari, Scar on syytön! Näin asianajajat puolustaisivat Disney-pahiksia

15.09.2015 17:53 - - Luettu 820 kertaa

Redditiä käyttävät asianajajat pääsivät käyttämään luovuuttaan, kun heiltä kysyttiin miten nämä puolustaisivat Disney-elokuvien pahiksia. 

Jos olisit lakimies, miten puolustaisit Leijonakuningas-elokuvan kylmäsydämistä Scaria? Entä Pienen merenneidon kamalaa Ursulaa? Täi Frozen-elokuvan hirvitystä Hansia? Reddit-sivuston lakimiehet paljastivat omat puolustuspuheensa, joilla pahikset jäisivät ilman tuomiota.

Simba vastaan Scar

Mufasa kuoli jäätyään gnuulauman jalkoihin. Se oli tragedia ja Scar suri veljensä kuolemaa kunnes laittoi oman surunsa sivuun ja johti kansaa, joka tarvitsi häntä. Nyt hänen veljenpoikansa, joka mystisesti katosi isänsä kuoleman jälkeen, tulee tänne ja syyttää setäänsä vilunkipelistä vuosien jälkeen? Tämä kersa on viettänyt elämänsä kaikenlaista vastuuta pakoillen, elää muutaman erikoisen tyypin kanssa ja tekee luoja ties mitä. Tämä karkulainen ei ole tehnyt päivääkään töitä joten hän palaa kotiin ja tekee vaatimuksia. Kun hänen rakastava setänsä ei suostu antamaan Simban pyytämiä asioita vaan suosittelee tätä osallistumaan vieroitushoitoon, hän alkaa levittelemään villejä syytöksiä. Tällä tapauksella ei ole pohjaa jatkaa oikeuteen.

Ursula vastaan Ariel

Ursula teki sopimuksen Arielin kanssa, jossa ei viitattu millään lailla siihen, ettei Ursula saa puuttua asioihin. Sopimuksessa luki, että Ericin pitää rakastua Arieliin ilman hänen ääntään. Hän ei pystynyt siihen ja hänen piti maksaa epäonnistumisensa hinnan. Ei ole Ursulan vika, ettei Ariel tarkastuta sopimuksiaan asianajajalla ennen kuin allekirjoittaa ne.

Hans vastaan Elsa

Prinssi Hans yritti tappaa kuningatar Elsan kansakuntansa puolesta. Maa olisi menettänyt valtavasti ihmiselämiä ja kärsinyt huomattavasta ekonomisesta taantumisesta, jos talvi olisi jatkunut pidempään.

Kapteeni Koukku vastaan Peter Pan

Herra Pan provosoi Kapteeni Koukkua. Se, että hänen kätensä on syötetty krokotiilille ja että hän joutuu jatkuvasti kuulemaan häntä väijyvän krokotiilin tikitystä on tehnyt asiakkaani päättelykyvylle ymmärrettävää hallaa. Peter Pan ja hänen ”kadonneet poikansa” kiusasivat asiakastani vuosia ennen kuin hän viimein hyökkäsi itsepuolustusmielessä. 

Kuva: Disney, Shutterstock

(Nova, Reddit, E-Online)

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat