Olen teitä kaikkia muita parempi ihminen -päivä leviää somessa: Tuhansia osallistujia muutamassa tunnissa

14.09.2015 16:11 -

Satiirisivusto Lehti on luonut Facebookissa tapahtuman, johon kuka tahansa voi osallistua. Olen teitä kaikkia muita parempi ihminen -päivää vietetään perjantaina 18. syyskuuta.

Muutama tunti sitten perustettu Olen teitä kaikkia muita parempi ihminen 18.9.2015 -päivä leviää Facebookissa hullun lailla. Tapahtumalla on jo tuhansia osallistujia ja määrä kasvaa vilisten.

Tapahtuman takana on satiirisivusto Lehti. Tapahtuman idea on yksinkertainen; näytä kaikille Facebook-tuttavillesi, että olet kaikin puolin heitä parempi ihminen. Se onnistuu muistuttamalla muita siitä, että moraaliset valintasi ovat ylivertaisia sekä paremmin harkittuja kuin muiden.

Valitettavasti kaikki eivät tapahtumaan pääse mukaan.

– Osallistuisin, mutta olen valitettavasti Kööpenhaminassa tutustumassa paikalliseen pyöräilykulttuuriin ja uusiutuvan energian innovaatioihin. Juuri perjantaina olen illastamassa vegetaarista luomuruokaa tarjoilevassa Relaessa. Pöytävarauksen teimme jo kuukausi sitten, luonnollisesti. Lupaan ottaa teille Instagram-kuvan kaikesta, mitä syön. ‪#‎organic, eräs kutsuttu ilmoittaa. 

Kuva: Shutterstock

(Nova, Facebook) 

Kilpailut

Uusimmat