Legendaarinen Alice Cooper ylisti Michael Monroeta: “You really know how to work the stage”

08.09.2015 14:45 -

Lokakuun alussa Euroopan-kiertueelle uuden Blackout States -albumin tiimoilta suuntaava Michael Monroe heittää turneen päätteeksi kaksi keikkaa Briteissä legendaarisen Alice Cooperin kanssa. Monroe kertoi Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa kohtaamisistaan legendaarisen kauhurokkarin kanssa.

Alice Cooper on aina ollut yksi Michael Monroen suurista idoleista ja mies onkin lukuisia kertoja avoimesti kehunut Cooperia antamissaan haastatteluissa. Monroe kertoi Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen Retro-ohjelmassa, kuinka muusikot ovat tutustuneet toisiinsa hyvin vuosien saatossa.

– Muistan hyvin ensikohtaamiseni Alicen kanssa, se tapahtui aikanaan Jenkeissä. Rip-niminen rocklehti oli järjestänyt bileet, jossa oli esiintymässä Guns N’ Roses ja vedin heidän kanssa siellä juhlissa nopean version Heartbreak Hotel -biisistä.

– Keikan jälkeen siellä oli sitten tilaisuus, jossa ihmiset hengailivat ja viettivät iltaa. Olin kuullut etukäteen, että Cooper olisi siellä paikalla ja ajattelin, että haluan ehdottomasti tavata hänet. Ennen kuin ehdin löytää miehen, joku veti minua hihasta ja sehän oli Alice. Koska olen suurin fani, niin tietysti tervehdin häntä ja oli aivan upeaa huomata välittömästi, että kyseessä oli todellinen herrasmies, todella sydämellinen tyyppi. Heti alkajaisiksi hän kiitti minua siitä, että oli hehkuttanut hänen albumeitaan lehdistössä. Siitä eteenpäin ollaan oltu frendejä.

Monroe ja Cooper ovat esiintyneet yhdessä useaan otteeseen. Edellisen kerran miehet nähtiin samalla lavalla kuluneen kesän Tuska-festareilla, jossa kaksikko esitti School’s Out -klassikon.

– Se oli tosi hauskaa ja hienoa. On aina todella upeaa päästä esiintymään hänen kanssaan. Alice sanoi minulle kerran, että ”I like having you with me on the stage, because you really know how to work the stage”. Alicen sanomana se on todella suuri kunnia.

Kuuntele alta Michael Monroen ja Samuli Väänäsen juttutuokiota

Monroe pohtii musiikkibisneksen nykytilaa ja kertoo Alice Cooper -muistoistaan:

Monroe kertoo muistojaan ensimmäisen Hanoi Rocks -singlen julkaisusta 35 vuoden takaa, sekä uudesta Old King's Road -singlestä:


(Nova)

 

 

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat