Cheek mukaan Elämä lapselle -konserttiin

07.09.2015 08:36 -

Cheek esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa 16. syyskuuta. 

Syyskuun puolivälissä järjestettävän Elämä Lapselle -konsertin artistilista täydentyy vielä yhdellä huippukovalla kiinnityksellä, kun Cheek palaa Elämä Lapselle -konserttilavalle parin vuoden tauon jälkeen. Vuoden 2008 Liekeissä-veto oli Cheekin ensimmäinen vierailu Lastenklinikoiden Kummien perinteikkäässä hyväntekeväisyyskonsertissa ja kaikkinensa supertähti on esiintynyt Elämä lapselle -konserteissa tätä ennen jo 4 kertaa.

Elämä Lapselle -tähtiesiintyjien joukko on kaikkinensa upea – yhden illan aikana lavalle nousevat Cheekin lisäksi muiden muassa Elastinen, Mikael Gabriel, Sanni, JVG, Antti Tuisku, Robin, Aurora, Kasmir, Chisu sekä Isac Elliot.

Konserttijuontajina ovat Marja Hintikka, Vappu Pimiä, Kalle Havumäki sekä Sanna Sepponen. Hartwall Arenalla järjestettävä konsertti esitetään suorana lähetyksenä MTV3:lla 16.9. kello 20-22.

Elämä Lapselle -kampanjan suurin arvo on avun tuottaminen lapsipotilaille Suomessa. Kampanjan kautta on jo pari vuosikymmentä pystytty parantamaan lapsipotilaiden hoito-olosuhteita: tukea ohjataan niin kaikkien lastenklinikoiden laitehankintoihin, potilasviihtyvyyteen, lastentautien tutkimukseen kuin mielenterveystyöhönkin – joka on myös tämän vuoden kantavia teemoja. Toiminnan ulottuvuus on niin ikään valtakunnallinen, sillä apu suuntautuu ympäri Suomen.

Konsertissa esiteltäviä teemoja tällä kertaa ovat elämä erityislapsiperheessä sekä lasten ja nuorten henkinen hyvinvointi. Kyseessä on jo kaikkinensa 21. Elämä Lapselle -konsertti.

Kuva: Iida Korhonen/Nova 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat