Nettihitiksi noussut itkevä Foo Fighters -fani: Olin juuri menettänyt äitini

20.08.2015 11:34 -

Rokkari Dave Grohl kutsui itkevän fanin lavalle laulamaan My Hero -kappaleen kanssaan. Video on levinnyt nopeasti netissä. Kyynelissä ollut fani on kertonut palanneensa juuri hautaamasta äitiään ja tunnevyöryn yllättäneen hänet. Hän haluaa myös oikaista käsityksiä humalaisuudestaan.

Tällä viikolla internetissä on levinnyt video, jossa nyyhkivä Foo Fighters -fani saa osakseen bändin nokkamiehen Dave Grohlin jakamattoman huomion ja pääsee lavalle laulamaan My Hero -kappaletta. Lue Novan juttu aiheesta täältä.

Nyt fani, joka Anthonyna tunnetaan, selvitti syitä kyyneleittensä takana. Hän soitti coloradolaiselle KBCO-radiokanavalle ja kertoi, että keikalle mennessään hän oli juuri palannut Euroopasta, jossa oli ollut laskemassa puoli vuotta aiemmin kuollutta äitiään hautaholviin. Kun Grohl alkoi laulaa kappaletta Anthonyn valtasi tunnekuohu.

Grohl huomasi herkistyneen miehen yleisöstä.

— Laulan tämän roskan nyt sinulle. Laulan tämän hemmetin laulun suoraan sinulle, mies miehelle, vankilatyyliin! Sinä ja minä, ja haluan oikeita kyyneleitä, sinun on parempi laulaa kanssani, Grohl ilmoitti.

Anthony kertoo, ettei halunnut tulla huomatuksi ja koetti piiloutua muusikolta, muttei onnistunut siinä.

Hän myös selvitti puhelussaan radiokanavalle, että vaikka Grohl kutsui häntä ”humalaiseksi sekamelskaksi”, hän oli todellisuudessa selvinpäin, eikä juo muutenkaan.

Pienen hetken jutustelu jätti fanille hyvän kuvan rokkarista.

— Hän on siisti jätkä, super-siisti jätkä.

Kuuntele Anthonyn haastattelu täältä.

Kilpailut

Uusimmat