Lahjoitetut tilit kertovat humaaneja tarinoita

19.08.2015 15:10 -

Maailman humanitaarisuuden päivää vietetään 19.8., joka huipentuu sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan kampanjaan. Oman tilinsä voi luovuttaa kertomaan tarinoita ihmisistä, joiden elämään humanitaariset kriisit tai apu vaikuttavat. Esimerkiksi One Republic ja Cody Simpson ovat lahjoittaneet tilinsä.

Miten maailmaa voisi muuttaa? Yksi tapa on tehdä asioita näkyväksi. YK:n kampanja #ShareHumanity tekee juuri sitä. Kampanjan tarkoituksena on kertoa inspiroivia tarinoita ympäri maailmaa.

Kirjautumalla mukaan palveluun tili kertoo automaattisesti yhden ihmisen tarinan. Kerrottavan tarinan saa valita useista vaikuttavista kertomuksista.

Laulaja Cody Simpson aloitti #ShareHumanity -kampanjan lahjoittamalla Twitter-tilinsä syyrialaiselle pakolaiselle. Lue täältä millainen tarina laulaja tilille ilmestyi.

Myös One Republic -yhtye luovutti tilinsä James Terjanianille, joka jakoi tarinoita humanitaarisesta työstä Etelä-Sudanissa. Hän kertoi rokotteiden kuljettamisesta, paikallisten kouluttamisesta ja lasten urheudesta.

 

The kids don’t cry for too long - they are a lot braver than me. #ShareHumanity pic.twitter.com/kRU6A4RoPG

— OneRepublic (@OneRepublic) 18. elokuuta 2015

 

Kampanjaan ovat sitoutuneet muun muassa myös laulaja Juanes, jalkapalloilija Kaka, tennistähit Maria Sharapova ja Nobel-palkittu Malala Yousafzai.

 

 

Katso millaisia tarinoita maailmalla on kerrottavanaan.

Kilpailut

Uusimmat