Helsinkiläismies tarjosi ruoat kodittomalle: ”Tekemällä hyvää kokee hyvää”

17.08.2015 14:22 -

Facebook-käyttäjä Abdirisak Dhuubow kertoo profiilissaan tarjonneensa ruoat kodittomalle miehelle helsinkiläisessä McDonald’sissa. Dhuubowin jakama tarina on kerännyt nopeasti tuhansia tykkäyksiä.

Abdirisak Dhuubow julkaisi tarinansa MacDonald's-ravintolassa tapahtuneesta kohtaamisesta.

Dhuubow oli ystävänsä kanssa mennyt syömään pikaruokaravintolaan työpäivän päätteeksi. Keskiyön tietämillä ravintolaan oli tullut koditon, huonovointisen näköinen mies.

Dhuubow kertoo menneensä ystävänsä kanssa kysymään miehen vointia ja juttelemaan hänen kanssaan. Pitkän keskustelutuokion jälkeen he olivat päättäneet tarjota miehelle lämpimän aterian.

Koditon mies oli liikuttunut kyyneliin asti.

 

//

Pitkän työpäivän jälkeen mentiin syömään mc'donaldsiin. Ruuat saatin tilattua ja istuttiin pöydän ääreen syömään.Kello...

Posted by Abdirisak Dhuubow on Sunday, 16 August 2015

 

Jos ei julkaisu ei näy, katso se täältä.

Dhuubow kirjoittaa julkaisun lopussa sanoneensa miehelle olevansa somalialainen ja syntyneensä Somaliassa, mutta asuvansa Suomessa ja kunnioittavansa suomalaisia.

— Tekemällä hyvää kokee hyvää! Share love, ovat julkaisun viimeiset sanat.

Kommenteissa todetaan, ettei hyväntekeminen katso ihonväriä, mikä todennäköisesti viittaa viime viikkoina kuumana käyneeseen monikulttuurisuuskeskusteluun.

Monikulttuurisuuskeskustelu on saanut voimakkaan rasistisia piirteitä esimerkiksi sen jälkeen, kun viihdetaiteilija Prinssi Jusuf jakoi kuvan itsestään ja kahdesta tummaihoisesta ystävästään sotamuistomerkillä. Lue lisää aiheesta täältä.

Prinssi Jusuf totesi että paras ase rasisimia vastaan on sauna ja makkara. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat