Stig oli mukana kirjoittamassa Neljänsuoran tänään julkaistavaa levyä

14.08.2015 17:09 -

Neljänsuoran uusi albumi Juhlat julkaistaan tänään perjantaina 14. elokuuta. Levyn ovat tuottaneet Petri Munck, Petri Somer ja Emma-palkittu Matti Mikkola. 

Ensimmäistä kertaa Neljänsuoran albumilla biisinkirjoittajina ovat muiden muassa Jaakko Salovaara, Kyösti Salokorpi ja Stig. Levyn äänimaiseman viimeisteli miksauksellaan Eppu Kosonen. Esimakua tulevalta levyltä on antanut Kaksi kauneinta -kappale, joka on soinut kevään ja kesän mittaan ahkerasti radioissa.

Uuden albumin lisäksi Neljänsuoralla on syytä juhlaan myös vanhan levynsä tiimoilta – vuonna 2009 julkaistu pitkäsoitto Teetä ja paahtoleipää on myynyt kultaa eli vanhan kultarajan mukaan yli 15 000 kappaletta. Neljänsuoralle ojennettiin kultalevyt eilen levynjulkaisukeikalla Helsingin Virgin Oilissa. Teetä ja paahtoleipää -albumilta löytyvät muun muassa kappaleet Siipirikko sekä Mansikkaa ja valkoapilaa.

— Tieto kultalevystä oli iloinen yllätys, sillä sellaisen saaminen on ollut unelmani lapsesta asti, laulaja Antti Ketonen fiilistelee.

Neljänsuoralla on ollut kiireinen keikkakesä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora on uudistanut musiikkiaan voimakkaasti. Bändi alkoi kehittyä jo useita vuosia sitten tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa. 

Kilpailut

Uusimmat