Kipeimmät 10 paikkaa tatuoinnille

03.08.2015 16:32 -

Hampaiden kiristely ja pieni ikävä kirvely kuuluu tatuoimiseen. Mutta tatuointikynän tasainen nakutus tuntuu hieman erilaiselta otsalohkolla luuhun naputtaessaan kuin käsivarrella. Amerikkalainen tatuoija listasi 10 kipeintä paikkaa tatuoinnille.

Cincinnatilainen tatuoija Andy Eschenbach kertoi Mashable-sivustolle mitä kehonosia kannattaa vältellä, jos ei halua väännellä tatuointituolissa silmät vedessä ja heikosti tukahdutettu huuto huulillaan.

Mikäli haluaa tatuoitavaksi mahdollisimman vähällä kivulla, kannattaa suosia käsivarsia, olkapäitä ja esimerkiksi pohkeita.

Kymmenen kipeimmän paikan listalta löytyy pää, naama, rintalasta, rintakehä sekä vatsa, kyynärpää, pakarat, käsi — erityisesti kämmen, sisäreisi sekä polvi, jalkaterä ja nilkka.

 

Mashable'dan dövme yaptırmak isteyenlere dev hizmet: "Ouch! The 10 most painful places to get a tattoo" pic.twitter.com/IhhXLFFio1

— tolga b. (@toutologue) 3. elokuuta 2015

 

Eschenbach kuitenkin toteaa, että ihmiset tatuoivat kehoaan jatkuvasti myös kaikkein kivuliaimmista kohdista ja jäävät koettelemuksesta henkiin. Isoin vihollinen tuoliin istuessa on pelko.

Kilpailut

Uusimmat