Scorpions tällä viikolla Suomessa — keikat Haminassa ja Pietarsaaressa

28.07.2015 12:58 -

Scorpions 50th Anniversary World Tour -maailmankiertue saavuttaa Suomen tällä viikolla. 

Scorpions juhlistaa parhaillaan kunniakasta 50-vuotista taivaltaan esiintymällä festivaaleilla kautta maailman ja tällä viikolla vuorossa on Suomi. Perjantaina 31.7. yhtye esiintyy  Haminassa ja lauantaina 1. elokuuta Pietarsaaressa. 

Haminassa Scorpionsia lämmittelevät Silvennoinen Maijanen Band sekä Jonne Aaron. Lauantaina Pietarsaaressa ennen Scorpionsia lavalla nähdään hiljattain AC/DC:n lämppärinä nähty Santa Cruz sekä Paul Oxley Unit ja niin ikään Jonne Aaron.  

Yhtyeen 50th Anniversary World Tour -kiertue käynnistyi 1. toukokuuta Kiinasta, jossa maineikas Changjiang-musiikkifestivaali toimi näyttämönä yhtyeen historialliselle ensiesiintymiselle Kiinassa. 

Saksan Hannoverissa vuonna 1965 perustettu yhtye on myynyt yli 75 miljoonaa albumia urallaan ja sen tavaramerkiksi muodostuneet massiiviset hard-rock kappaleet ja power-balladit - kuten Rock You Like A Hurricane, Wind Of Change, Send Me An Angel ja Still Loving You - tunnetaan kaikkialla maailmassa.

 

"Olemme aina uskoneet itseemme ja osaamiseemme"

Haminan ja Pietarsaaren esityksiä innolla odottavan yhtyeen vokalisti Klaus Meine kertoo yhtyeen elinvoimaisuuden juontavan juurensa tiimityöstä, yhtyeen jäsenten välisestä kemiasta sekä ystävyydestä.

— Olemme alusta saakka olleet nimenomaan liveyhtye ja viihtyneet lavalla jakamassa tunteemme ja musiikkimme yleisön kanssa. Intohimomme rock-musiikkia ja omaa tekemistämme, biisinkirjoittamista ja uusien kappaleiden luomista kohtaan on aina pysynyt samanlaisena, Klaus Meine valaisee yhtyen pitkän historia taustoja.  

— Kaikki alkoi kun viisi hannoveriläisnuorta ryhtyi laulamaan englanniksi, vieden musiikkiaan maailmalle. Englanti ei ole äidinkielemme, joten kyseessä on todella ainutlaatuinen menestystarina.  Kaikesta huolimatta olemme aina uskoneet itseemme ja osaamiseemme. Halusimme elää unelmaamme. Kuten huomaatte, kaikkien näiden vuosien jälkeen juhlimme nyt 50:ttä vuotta Scorpionseja, Meine iloitsee ja lähettää terveisensä Suomeen, jossa yhtye on aina otettu lämpimästi vastaan.

Molemmat tapahtumat ovat ikärajattomia ja paikan päällä sijaitsevat omat erilliset anniskelualueet. Liput ovat myynnissä Menolipussa, Lippupalvelussa sekä Tiketissä. 

 

Kilpailut

Uusimmat