Meillä on unelma -mielenosoituksen jatkoilla Tavastialla nähdään muun muassa Samae Koskinen sekä Tilhet, pajut ja muut

28.07.2015 09:02 -

Meillä on unelma -mielenosoituksen jatkot järjestetään Tavastialla tänään tiistaina kello 20. Jatkoilla nähdään laaja kirjo artisteja. Mielenosoitus Helsingin Kansalaistorilla alkaa kello 17. Tukimielenosoituksia järjestetään ympäri maata, muun muassa Judinsalon majakkasaarella.

Meillä on unelma -mielenosoitus jatkaa Kansalaistorilta Tavastialle, jossa mielenilmaus jatkuu puheen ja musiikin parissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tavastialla nähdään monipuolinen kirjo erilaisia artisteja, joihin kuuluvat Samae Koskinen, Tilhet, pajut ja muut, Iiro Rantala, Lieminen, Flaming Sideburns, Silo, Maukka & Väykkä, Noah Kin ja Adam Tensta & Signmark.

Ilta jatkuu Tavastian Launataidiscona Dj Minin ja Dj Erkon johdolla.

Lisää tietoa jatkojen Facebook-sivuilta.

Tänään tiistaina Helsingin Kansalaistorilla osoitetaan mieltä rasismia ja vihaa vastaan, ja kaikille avoimen Suomen ja ihmisarvon puolesta. Tiistaiaamuna mielenosoitukseen on ilmoittautunut Facebookissa yli 21 tuhatta ihmistä.

Tukimielenosoituksia järjestetään ainakin Tampereella, Oulussa ja Luhanganseudun kesäasukkaille Judinsalon majakkasaarella.

Kansalaistorin mielenosoituksessa esiintyvät muun muassa Anna Puu, Anssi Kela, Maija Vilkkumaa ja Musta Barbaari.

Paikalla on myös poliitikkoja, urheilijoita ja muita vaikuttajia, muun muassa Susijengi on ilmoittanut osallistuvansa mielenosoitukseen.

Lue Helsingin mielenosoituksesta tarkemmin täältä.

Kilpailut

Uusimmat