Internetin käsittämättömimmät salaliittoteoriat — voitko todistaa näitä vääriksikään?

27.07.2015 21:43 -

Maailma on täynnä salaliittoteorioita, ja internetistä niitä vasta löytyykin. Tässä listattuna muutamia asioita, joita et ehkä ollut vielä ehtinyt epäilemään.

Käytiinkö kuussa koskaan? Elvis elää! Rokotuksissa lapseen istutetaan mikrosiru.

Näitähän riittää! Mikäänhän ei ole maailmassa varmaa, varsinkaan kun "ne" vetelevät kokoajan naruista.

Internetissä pääsee onneksi vapaasti kertomaan, mitä ajattelee ympäröivästä todellisuudesta. Independent koosti listan muutamista teorioista, joita internetistä löytyy.

1. Kivet ovat oikeasti pehmeitä, mutta jännittyvät ja kovettuvat kosketuksesta.

Kivet, nuo vanhat kosketuksesta hämmentyvät pehmot!

2. Sodanhimoiset ateistit yrittävät myrkyttää taivaan enkelit kemikaaleilla.

3. Ikuisesti palava lamppu on jo keksitty, mutta sitä ei vapauteta markkinoille, jotta lamppuyritykset pysyisivät kiinni tulonlähteessään.

4. Teoria, jonka mukaan ”Herran vuosi”, eli Anno Domini, johon länsimainen ajanlasku perustuu, on väärennetty.

Teorian mukaan Rooman keisari Otto II, Paavi Sylvester II ja mahdollisesti Bysantin keisari Konstantinus VII räätälöivät ajanlaskujärjestelmän sellaiseksi, että heidän valtakautensa sijoittui vuoteen 1000 jälkeen Kristuksen. Näin vuosi 614—911 ei koskaan ollut olemassa.

5. Ronald Wilson Reagan oli itseasiassa Paholainen, sillä jos laskee kirjaimet hänen nimestään, niin tulemahan on 6,6,6.

6. 327 000 ihmisen asuttamaa saksalaista Bielefeldin kaupunkia ei ole olemassakaan.

Keskustelu kaupungista on alkanut jo 90-luvulla. Yleisin tapa perustella tätä kantaa on esittää tärkeitä kysymyksiä, kuten: Tiedätkö ketään joka on Bielefeldistä? Oletko koskaan ollut Bielefeldissä? Onko kukaan koskaan ollut Bielefeldissä?

 

Arminia Bielefeld at St Pauli #ultras #germany pic.twitter.com/d4dNCdG9IH

— Fanatics of Football (@footynews129) 26. heinäkuuta 2015

 

7. Bic-sytyttimissä on olemassa tietynlainen varkauteen kannustava teknologia, minkä takia, et koskaan löydä sytkäriä silloin, kun kaipaat sitä.

8. Donald Trump on itseasiassa mukana presidenttikisassa vain viedäkseen huomion häkellyttävillä kommenteillaan muualle, jotta muut republikaaniehdokkaat voivat ryhtyä kukoistamaan kampanjoinnin loppumetreillä.

Kun Trumpin kommentteja seurailee, niin tämä teoriahan käy melkein järkeen.

9. Miley Cyrus on kuollut. Disney tappoi Mileyn ja hautasi aavikolle. Se, jonka luulemme olevan Miley, on useita kirurgisia toimenpiteitä läpikäynyt henkilö, joka vain esittää Mileya.

Miten on, pälyiletkö jo kiviä epäluuloisesti?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat