Suomalaisjulkkiksia viedään vuorelle uudessa realityssa Huipulle

23.07.2015 15:40 -

Huippujengi on uusi kotimainen viihdeohjelma, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtee tavoittelemaan Etelä-Amerikassa sijaitsevan vuoren huippua. Juontajana toimii Duudsonien Jukka Hildén.

Kyseessä on uudenlainen seikkailureality, jossa rohkeat eri alojen ammattilaiset mutta kiipeilijöinä amatöörit ottavat vastaan elämänsä haasteen ja lähtevät valloittamaan vuorta.

Kohteena on Perun Andeilla sijaitseva 6030 metriä korkean Tocllaraju-vuoren huippu. Tehtävä Andeilla on vaativa: retkikunnan edetessä haasteet kovenevat matkan edetessä etappi etapilta. Kaikki tähtäävät huipulle, mutta vain yksi voi iskeä hakkunsa Tocllaraju-vuoren jäiselle huipulle.

Huippujengi-ohjelmassa kiipeilijöinä nähdään näyttelijä Antti Reini, ex-jääkiekkoilija Janne Niinimaa, kenkäsuunnittelija Minna Parikka, politiikan ja TV:n Leena Harkimo, näyttelijä  Antti Luusuaniemi, juontajat Cristal Snow ja Lola Wallinkoski sekä radiopersoona Tuija Pehkonen.

Ohjelmassa kilpailijat käyvät kilpailua siitä, kuka on kiipeilijänä pätevin, keneltä löytyvät ne fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset taidot, joilla päästään huipulle asti. Haaste on kova: kisa on ennen kaikkea kovia olosuhteita ja omaa suorituskykyä vastaan.

Ohjelman juontajana toimii Duudson-mies Jukka Hildén, joka elää ja hengittää tiiviisti matkassa mukana osana retkikuntaa.

–Tämä on ihan mieletön unelmien täyttymys olla mukana ja otan sen tosissani, Hildén sanoo.

– On mielenkiintoista nähdä, miten siellä korkeudessa saa pidettyä paketin kasassa, kun mieli temppuilee ja kroppa pettää. Kun kiivetään ryhmässä, niin pitää osata huomioida kaikki ja katsoa itsensäkin perään. Se tekee tästä todella mielenkiintoista, mies jatkaa.

HUIPPUJENGI MTV3-kanavalla keväällä 2016.
Lue lisää ohjelmasta osoitteesta mtv.fi/huippujengi
Keskustelu somessa hashtagilla #huippujengi

Kilpailut

Uusimmat