Näin se pitää tehdä — siskokset näyttävät kuinka pidetään päräyttävä maljapuhe häissä

20.07.2015 18:58 -

Hääpuheet voivat käydä pitkäpiimäisiksi ja saada vieraat vääntelehtimään penkeissään. Kalifornialaisissa häissä morsiamen sisaret näyttivät, että henkilökohtainen ja herkistävä puhe voi olla hauska ja menevä, eikä kenenkään tarvitse tuskastua penkissään.

Kesäkuussa avioituneen Caitlin Weaverin sisaret Maddie ja Kelsey Hallerman rykäisivät häissä sellaisen juhlapuheen, jolle on vaikea löytää kilpailija.

Juhlapuheessa sisaret ovat kirjoittaneet muutamien morsion suosikkikappaleiden sanoja uusiksi viitaten avioparin ensiaskeleisiin pariskuntana ja Caitlin lapsuuteen.

Tästä kappalekimarasta löytyy muun muassa Backstreet Boysien Everybody ja Michael Jacksonin Black or White, joka on muunnettu muotoon Man or Wife, eli aviomies tai vaimo.

Siskokset eivät olleet ehtineet harjoittelemaan kappaletta ennakkoon, sillä he asuvat eri paikkakunnilla. Vaikkei jokainen nuotti ihan osukaan kohdille, sulatti täysillä kappaleeseen heittäytyneiden esiintyjien into yleisön ja ennen kaikkea itse avioparin.

Valmistaudu tunteiden vuoristorataan, sillä tätä videota katsoessa naurattaa ja ennen kuin huomaakaan, sitä jo pyyhkii kyyneleitä silmäkulmasta.

 

 

Kippis onnelliselle parille!

Kilpailut

Uusimmat