Viideskymmenes Pori Jazz alkaa: Tarkasta muistilista Kirjurinluodon konserteista

15.07.2015 15:13 -

Pääkonserttien valmistelut Kirjurinluodon konserttipuistossa ovat sujuneet aikataulussa, ja kesän tähtivieraat ovat jo matkalla kohti Poria. 

Juhlafestivaalin pääkonsertit käynnistetään Porissa torstaina kello 13.30, kun ensimmäisenä yhtyeenä lavalle nousee Teddy’s West Coasters.

Kaikki Kirjurinluotoon tuleva autoliikenne ohjataan 8-tien (Vaasa, Turku) kautta sekä konsertteihin tullessa että niistä poistuttaessa. Liikenne keskusta-alueella ruuhkautuu festivaalin aikana, joten järjestäjät suosittelevat välttämään Porin keskustaan ja lähelle jokirantaa ajamista.

Sisäänkäynnit ja rannekkeenvaihto

Kirjurinluodon konserttipuistoon on kolme sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti sijaitsee Kirjurinluodontien varressa konserttialueen eteläpuolella, samassa paikassa kuin aiempina vuosina. Muut kaksi sisäänkäyntiä sijaitsevat Pohjois-Porin puoleisen Pormestarinsillan luona sekä Lokkilavan ja Taavisillan suunnalla. Yleisön suositellaan mahdollisuuksien mukaan käyttämään pääsisäänkäyntiä.

Saapuessasi Kirjurinluodon konserttipuistoon saat lipputarkastuksen yhteydessä käteesi rannekkeen, joka mahdollistaa alueelta poistumisen ja sinne palaamisen. Portilla jonotuksen välttämiseksi voit vaihtaa konserttilippusi rannekkeeseen etukäteen Pori Jazzin lipunmyynnissä Satakunnan Museossa  tai Sokos Satakunnassa.

Eväät ja anniskelu

Konsertteihin voi tuoda mukanaan ruokaeväitä, vilttejä ja tuoleja. Alkoholittomia juomia voi tuoda konsertteihin muovipulloissa ja pahvisissa mehupurkeissa, kunhan ne ovat avaamattomia.

Sisäänkäynneillä suoritetaan turvatarkastus. Konserttialueelle ei saa tuoda sateenvarjoja, jotta yleisön näköyhteys lavoille pystytään turvaamaan. Kiellettyjä ovat myös lasipullot ja teräaseet.

Alkoholittomia juomia myydään niin anniskelualueilla kuin niiden ulkopuolellakin. Eri puolilla aluetta on useita ilmaisia vesipisteitä, joissa voi täyttää muovipullonsa. Vesipisteiden määrää on lisätty täksi kesäksi.

Anniskelualueilla on voimassa 18 vuoden ikäraja. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät anniskelualueille vanhempiensa seurassa, mutta pyydämme lapsiperheitä poistumaan anniskelualueilta viimeistään klo 21.

Lataa Pori Jazz -sovellus

Lataa puhelimeesi ilmainen Pori Jazz -mobiiliapplikaatio, josta voit kätevästi tarkistaa lavakohtaiset aikataulut sekä artistiesittelyt. Applikaatio toimii iPhone-, Android- ja Windows Phone -puhelimissa, eikä se vaadi toimiakseen verkkoyhteyttä.

Lipunmyynti Pori Jazz -konsertteihin on käynnissä Lippupalvelussa sekä Pori Jazzin lipunmyyntitoimistossa, joka festivaalin loppuun saakka palvelee asiakkaita Satakunnan Museossa.

(Pori Jazz/Nova) 

Kilpailut

Uusimmat